Wat heeft Khadaffi verkeerd gedaan?

Ik weet dat Khadaffi slecht was maar ik vind die filmpjes van dat ze hem pakken wel erg geweldadig. Maar hij had het verdiend, zeggen ze. Maar waaraan dan? Wat deed hij bij leven verkeerd? Heeft hij deze dood verdiend?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heeft Libië 40 jaar onderdrukt waardoor die mensen daar haast geen leven hebben gehad. Ik persoonlijk vind het verdiend dat hij omgebracht is, maar daar kan over gediscussieerd worden

Hij is al die tijd dat hij regeerde nou niet bepaald aardig geweest, laatste tijd dat er een opstand was zette hij zijn leger op tegen de bevolking, en zo kun je nog wel even doorgaan. Toevallig wel eens naar het nieuws gekeken?

Hij is ook verantwoordelijk voor een aantal terreuraanslagen zoals Lockerbie. En ik dacht ook nog een in berlijn. Hij heeft zijn land 42 jaar onderdrukt. Het libische volk was arm terwijl hij miljarden dollars had. toen men in opstand kwam begin dit jaar, het leger ingezet om de mensen van de opstand te vermoorden. Soldaten kregen viagra zodat ze vrouwen en meisjes konden verkrachten en ga zo maar door.

de media houdt ons een gruwelijke dictator voor, al was dit niet het geval. dit jaar nog stond ie nog handjes te schudden met de "Europese president". in libie was: scholing gratis zorg gratis (als behandeling niet beschikbaar was kon je op kosten van de staat in het buitenland geopereerd worden) als je een kind kreeg kreeg je zoveel dollar cadeau wilde je een nieuwe auto dan betaalde de overheid zoveel procent mee. onder libie is een giga ondergrondse meer gevonden, waar kadaffi zijn land en omringende landen vruchtbaar mee kon maken, en daar ook al mee bezig was. kadaffi was een gewoon een gevaar voor het westen en nu is hij uit de weg geruimd. kijk anders eens het filmpje in mijn bron, hoop wel dat je een beetje engels kunt

Alles! Het was een slecht mens en op den duur wreekt zich dat, vandaar...

Hij liet iedereen gevangen/vermoorde die tegen hem was

Zijn bijnaam was niet voor niets Mad Dog, dolle hond...Heeft veel aanslagen helpen plegen door deze te financieren.(lockerbie aanslag, en aanslag Berlijn bv)

Of hij het verdiend heeft. Nee niet op deze manier. Het geeft aan dat het volk zelf net zo gestoord is als hij was. Als je tegen hem was werd je afgeschoten,maar het volk reageert nu dus op dezelfde manier als hij deed en dat maakt ze dus geen haar beter. Lekkere uitstraling ook naar de buitenwereld. Het lijken wel een stelletje wilde dieren! En straks willen ze weer serieus genomen worden. ALs hij dus al de dood verdiende had dat moeten gebeuren dmv een uitspraak van een rechter. Nu blijven voor veel mensen, heel veel vragen onbeantwoord, ook onder hun eigen mensen.

De mensen hadden genoeg van 40 jaar onderdrukking . En gingen toen protesterenen toen heeft Khadaffi het leger ingeschakeld om die mensen in bedwang te houden . En toen kwam het volk in opstand . Toen heeft Khadaffi zijn eigen volk laten bombarderen door de luchtmacht . En toen was het voor de navo ook genoeg en er was voor Khadaffi geen weg meer terug . En als je eigen volk laat bombarderen en daar mag iedereen voor zich zelf over beslissen of hij dood moest ja of nee . Het plan was om hem en zijn zonen naar Den Haag te brengen om door het internationaal gerechthof te laten berechten . Maar ja dat is er niet van gekomen .

Hij heeft het leger opdracht gegeven om de weerstand van de demonstranten in de kop te drukken, door te doden met zwaar geschut. Dankzij de komst van het internet, werd de kennis vermeerderd in het land, over deze beruchte en ondemocratisch verkozen president. De onwetendheid deed volgen naar deze volkomen krankzinnige idealist, met huisslaven van vrouwelijk aard, die tevens militair inzetbaar waren, maar de laatste roep van de generaal werd genegeerd, de opdringerigheid verschorde zelfs zijn stem, en de opmars naar een vrij land werd ingewilligd, een gevluchte Libier uit Londen waarnaar hij vluchtte heeft een onderdak geboden, om het regime te ontkomen, een generaal die de macht neemt, is de hoeksteen van het communisme. Deze hoeksteen werd eerst versierd, want deze generaal heeft geld afhandig gemaakt, dankzij een listige ontvoering, van het bloedgeld heeft hij aanzien gewonnen van zijn landgenoten, en zij hebben als tegenprestatie hem verhemelde op de troon, internet heeft de kennis verspreid, over de vele gruweldaden die hij deed door het leger executies uit te brengen, tegen diegene die weerstand bracht in het regime en ideologie. Tjah, ik heb het een beetje poetisch omschreven. Voor de duidelijkheid die generaal is Khadafi. Oordeel zelf maar?

Er voor gezorgt dat er 20.000 eigen mensen zijn gedood.

Bronnen:
t.v. vandaag

voor onze begrippen is het heel erg gewelddadig, voor hun begrippen niet. Dit zijn ze jarenlang gewend en het zal nog vele vele jaren duren voordat zij een filmpje zoals je noemt ook erg gewelddadig noemen. De Khadaffi clan is verdreven en nu maar hopen op een fijne toekomst voor deze mensen, maar dit zal nog zo lang duren......

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100