PVV beter dan CDA ?

de CDA heeft meegeholpen aan die 300+ miljard euro schuld.
Nu komen ze met een idee om zware dingen uit de wereld te helpen, alleen hoe dat weten ze niet.
Dus ze zijn geen haar beter als de PVV

Al Kijkt wilders wel naar het volk , en ziet ook zelf wat er beter kan.

wat vinden jullie ?

Toegevoegd na 4 minuten:
CDA , verzon dat lichter werk omdat wij dan niet meer klagen dat de pensioens limiet omhoog gaat.
Die stropdassen weten niet eens hoe het is , of waarover ze het hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind ze allebij helemaal niks. CDA zorgt zo en zo al grotere verschillen tussen arm en rijk. Geef mijn maar de SP. Die is nu ook een actie begonnen dat de pensioen leeftijd gewoon 65 jaar blijft en niet wat CDA wou 67. (65 blijf 65 actie bron: http://www.65blijft65.nl/ )

Ik vind zowel de PVV als CDA een pot nat, lood om oud ijzer

Het enige wat ik weet is.Na het zuur het zoet.De woorden van balkenende.Paar jaar terug waren er overschotten, de burger kreeg dat niet want dat werd gebruikt om toekomstige tegenvallers te dempen.Ik vind ,beloofd is beloofd, crisis of geen crisis.Die crisis wordt misbuikt om eerdere beloftes met een reden in te trekken.Het woord van politici is hoe dan ook niks waard.van de cda en pvda weten we dat inmiddels.van de pvv is het ook nog maar afwachten.

Voor mij zijn zowel PVV als CDA verwerpelijke partijen: De PVV schuttert met de meest gruwelijke en discriminerende monologen , waar het CDA zwelgt in christelijke dooddoeners en schoolse flauwekul (de VOC mentaliteit, ja lekker!) Helaas hebben beide partijen hun aanhang onder specifieke groeperingen. En daarmee zullen ze helaas altijd een stem blijven houden binnen de regering. Antwoord op jouw vraag: De PVV? Geen haar beter dan het CDA!

Ik denk dat jij het beste op pvv kan stemmen. Het is namelijk een persoonlijk iets waar we nog eeuwen over kunnen discuseren. Ik zie namelijk helemaal niet dat Wilders oplossingen heeft, die ook wettelijk uitvoerbaar zijn. Daar moet je ook naar kijken. Alleen populistische uitspraken doen om stemmen te krijgen, daar los je het begrotingsprobleem niet mee op. Al ben ik het wel eens met Wilders als het om het koningshuis gaat. Daarin vind ik Balkenende een slappe......

Ik heb jaren economie gehad op school, en hierbij is mij geleerd dat de overheid in tijden van een recessie/crisis moet investeren om de economie er bovenop te helpen en de koopkracht in stand te houden/te verbeteren, omdat anders het probleem van kwaad tot erger gaat (Mensen houden de hand op knip tijdens financieel moeilijke tijden, investeringen worden uitgesteld, mensen gaan minder vaak uit eten, op secundaire en primaire behoeftes word bezuinigd. Het gevolg hiervan is dat de mensen die in deze sectoren werken het krapper krijgen, nog meer moeten bezuinigen, wat weer tot gevolg heeft dat andere mensen het minder krijgen, banenverlies, nog minder koopkracht enzovoort) Het is de taak van de overheid om ons uit deze negatieve spiraal te krijgen, en de enige manier om dat te doen is door een heleboel geld in de economie te pompen. precies wat er momenteel gebeurd. eid af te remmen/te doorbreken om de economie weer op gang te brengen. Zodra de recessie voorbij is en we weer richting een hoogconjunctuur gaan zal de overheid in eerste instantie zorgen dat de economie niet opnieuw inzakt door weer te gaan bezuinigen. Dit zullen ze later wel doen, zowel om de staatsschuld terug te betalen als de hoogconjuctuur te dempen, omdat als de economie te hard groeit deze weer om kan slaan naar een recessie. Naar mijn mening is de aanpak van de zittende regering dus goed, en vallen ze niet in de fout door nu al te bezuinigen, zoals in het verleden wel gebeurd is. ben trots op ze ;)! En sja, Over Wilders zijn plannen heb ik weinig te zeggen. Sommige van zijn ideeën zijn absurd, andere zijn absoluut dingen die de regering mee kan nemen in het zoeken naar geschikte bezuinigingsposten. 'alle mogelijkheden tot bezuiniging staan open' zoals JP al zei.

Bronnen:
http://www.economische-begrippen.nl/abc.htm

Je vergelijkt appels met peren. de pvv heeft nog nooit regeringsverantwoordelijkheid gehad, cda wel. het cda is een typische midden patij, de pvv bepaald niet. als de cda er een potje van maakt, maken ze er een potje van daar heeft de pvv niks mee te maken.

Het heeft niets te maken met beter of slechter. 'Je moet voor je zelf uit maken wie jij vindt dat jouw mening het beste vertegenwoordigt. Ik vind het allebei niks. De PVV omdat zij in mijn ogen niks met politiek te maken hebben. En het CDA is een partij gebaseerd op geloof en dat geloof en politiek gaan in mijn ogen niet samen. Dan inhoudelijk, die 300 miljard schuld hebben we met zijn allen gemaakt. Niet alleen het CDA, PvdA de banken of wie dan ook. Daarnaast moet er hoe dan ook bezuinigt gaan worden de komende jaren, welke partij ook aan de macht zou zijn. Dat is inderdaad voor sommige vervelend omdat bepaalde zaken een stuk onzekerder zijn. Maar goed, dat is het systeem waarvoor we kiezen.

beter is geen goede definitie Dus ze zijn geen haar beter als de PVV en het is beter dan (wat je in titel wel goed doet) en NIET beter als wat versta je onder beter, hoofddoekjes belasting, is dat beter? Lijkt me niet. Schulden, is dat beter? Lijkt me ook niet maar daarvoor leven we in een democratie, zodat je kan kiezen en wat je ZELF beter vindt.

Het CDA begrijpt tenminste hoe de economie werkt en in elkaar zit. Dat ze op basis daarvan beslissingen nemen waar ik het geheel niet mee eens ben is wel vervelend. PVV snapt de economie niet. Als die het voor het zeggen krijgen zijn we pas echt goed zuur.... of je nou links of rechts bent... Dan gebeuren er dingen die ze nu zelf werkelijk niet voorzien, ze hebben werkelijk geen idee..... Als dat gebeurt dan kunnen ze er weer niks aan doen want dan ligt het weer aan de moslims.... Al die politici, ja daar kan je van vinden wat je wilt, maar als er een stuurman aan het roer staat die niet kan sturen en stekeblind is, dan gaan we niet naar een verkeerde bestemming, maar naar de kelder......

Ook dit is weer geen vraag,maar een mening,gezien je eigen reactie! Ken je het gezegde: Of je door de hond of de kat gebeten wordt? Het is om het maar even populistisch te zeggen lood om oud ijzer!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100