Waar te melden? (Zie extra uitleg.)

Ik wil een melding doen van een schending van het rookverbod in een discotheek bij een overheidsinstantie die er dan kan gaan controleren. Ik heb dit al eerder ingevuld voor een café/restaurant maar kan opeens heel die site niet meer vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Die website is er niet meer (ws als gevolg van bezuinigingen) en vervangen door een gratis telefoonnr bij de Voedsel- en Warenautoriteit: 0800-0488 Zie: http://www.vwa.nl/onderwerpen/levensmiddelen-food/dossier/rookwaren-en-tabak/wat-kunnen-consumenten-doen Toegevoegd na 3 minuten: Enigzins verstopt op dezelfde site nog gevonden: http://formdesk.minlnv.nl/kcdv/Warenklachten_vragen_formulier_v3?test=true

Ben je Belg? Dan kan je dit gewoon melden bij de federale politie, door een klacht in te dienen bij de politie van de gemeente waar de discotheek is gevestigd. Het betreft een overtreding op een wet, dus is het aan de politie om een proces-verbaal (PV) op te stellen en verder onderzoek te doen. Toegevoegd na 2 uur: Uiteraard is het ook in Nederland mogelijk om hiervoor klacht in te dienen bij de politie. Meer informatie over het rookverbod kan je op onderstaande link vinden:

Bronnen:
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/roken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100