ik kan niet tegen de knallen van vuurwerk en straks is oud en nieuw! heeft iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Oordoopjes indoen

Ga op zoek naar jouw favoriete muziek. En als het zover is: Ga uit je dak op jouw manier.....!

Je zou de tv wat harder kunnen zetten of op ondertiteling en dan wat watjes of oordopjes in. Toegevoegd na 6 minuten: Met ondertiteling kun je dan fijn een favoriete film/documentaire etc bekijken.

Ga naar de hoge veluwe, zoek iemand met een kelder en vier het daar; Zoek een leuke visserman en ga mee op de noordzee vissen. Toegevoegd na 10 minuten: Hm.. Je bent blijkbaar 12. Dan is de zee op met een vissersboot niet zo geschikt. Hetzelfde wat betreft de hoge veluwe bezoeken. Niet ideaal om middernacht als je 12 bent. Blijft over: Iemand zoeken met een kelder en het daar gaan vieren. Ken je geen mensen met leuke feestkelders?

Binnenblijven met luide muziek of oordopjes kopen...(kon je daar niet zelf aan denken?) Er is niets aan te doen het is gewoon een feestje.

Zet om 12 uur een koptelefoon op met harde muziek en ga voor het raam kijken naar de vuurpijlen.

Jee kunt misschien gewoon dan beter binnen blijven. heb jee misschien een ipod? off een mp3 speleer? dee je oortjes dan in en luister muziek. off als je met familie wilt zijn , dus eventueel ook de ramen en deuren dicht. en gewoon muziekk aan, en met familie gezzelig praten. off je kunt ook bordspellen met familie spelen. dan ben je wat afgeleid van vuurwerk etc. off jaa gwn tv wat harder zetten. er zijn veel manieren. maar richt je niet op het vuurwerk. Veel succes ! =D x

ga vroeg slapen en als je dat niet wilt doe dan alle ramen dicht en doe oordopjes in (maakt niet wat voor oordopjes) je kunt ook van die druk muziekoordopjes gebruiken

Voor volgend jaar: Er zijn vuurwerkvrije bungalowparken, van Landal Green parks en CenterParcs. Maar die waren half september al volgeboekt. Sterkte dit jaar.

Het is nu te laat, maar voor volgend jaar: je kunt bij enkele Landal Greenparks een bungalow huren tijdens de jaarwisseling, speciaal "vuurwerkvrij". Razend populair bij mensen die niet van vuurwerk houden en helemaal bij hondenbezitters. Je moet er snel bij zijn, het schijnt dat er mensen zijn die nu alweer voor volgend jaar geboekt hebben. "De 3 vuurwerkvrije vakantieparken van Landal GreenParks liggen in Gelderland. Kies een park op de Veluwe zoals Landal Miggelberg in Hoenderloo of Landal De Veluwse Hoevegaerde in Putten. Beleef een vuurwerkvrije vakantie midden in de bossen. "

Bronnen:
http://www.bungalowspecials.nl/type/vuurwe...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100