Waar leer je gebarentaal?

Ik wil graag gebarentaal leren. Weet alleen niet waar. Iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In nl zijn er veel verschillende cursussen gebarentaal. En er zijn ook tolkopleidingen die je kan volgen. Maar je kunt ook proberen om contacten te leggen met dove mensen zelf. Dan pas leer je kennen hoe mooi gebarentaal kan zijn. Bij cursussen leren ze je alleen mr officiele termen. En je kan ook op 10 April naar nationale voorleeswedstrijd voor dove kinderen in amersfoort kunnen gaan. Er is wel tolk aanwezig. Toegang is gratis.

Bronnen:
Eigen ervaring
Www.woordengebaar.nl

http://www.cursusgebarentaal.nl/ of zoek bij google eens op 'cursus gebarentaal'. Ik heb zelf geen ervaringen ermee, sorry. Succes!

Kijk hier eens voor een beginnetje: http://www.gebarencentrum.nl/woordenboek.asp?color=y&idrelease=31

bij Kentalis (www.kentalis.nl) Je kunt beginnen met "gebaar met je baby" en dan verder gaan met NGT1, NGT2 enz

Dit is wel een goede site voor het leren van gebaren: http://www.mobilesigns.nl/gebarenfilmpjes/

Welkom op de website Cursus Nederlands Gebarentaal. Met deze website wil ik u informeren over Nederlands Gebarentaal en Dovencultuur. Ook kunt u hier informatie vinden over de cursussen die ik aanbied (zie tabblad gebarentaal). Bovenin de pagina ziet u de afbeelding van een regenboog. Deze staat symbool voor een brug tussen twee werelden, in dit geval de horende wereld en de dovenwereld. Door mijn bijdrage hoop ik ervoor te zorgen dat de afstand tussen deze twee werelden verkleind wordt. Kijk gerust rond op de website, mochten er dan nog vragen zijn, mail dan naar info@cursusgebarentaal.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100