Wat is correct: hieruit kwam naar voor, of hieruit kwam naar voren?

Ik ben bezig met het schrijven van mijn afstudeerscriptie. Mijn begeleider zegt dat het 'hieruit kwam naar voor' is. Mijn opdrachtgever zegt dat het 'hieruit kwam naar voren' is. Wat is de correcte manier?

Voorbeeld:
Tijdens het uitvoeren van het onderzoek zijn een aantal aspecten naar voor gekomen.

Uit de kwantitatieve meting komt een significant verschil naar voor.

Weet jij het antwoord?

/2500

je opdrachtgever heeft gelijk, het is naar voren. Toegevoegd na 3 minuten: zet er maar eens een werkwoord bij: hij werd naar voren geschoven, hij liep naar voren.

Naar voren komen. De Dikke Van Dale is het met me eens, maar het schijnt dat vrij veel mensen "naar voor komen" gebruiken.

Volgens de Nederlandse taalunie is naar voren juist, ook al wordt met name in Belgie ook wel naar voor gebruikt. In de standaardtaal krijgen bijwoorden van plaats als achter, onder, voor, enzovoort in combinatie met de voorzetsels van of naar in de regel de uitgang -en (behalve als ze zelf al op -en uitgaan, zoals boven of beneden).

Bronnen:
http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/1064/

'Naar voren gekomen, of; kwamen naar voren.' Klinkt logischer. O, ja; mocht je meer kans willen hebben tijdens 't afstuderen. Citaat: " Tijdens het uitvoeren van het onderzoek zijn een aantal aspecten naar voor gekomen. " Natuurlijk schijven we in de nederlandse taal; 'er ís een aantal'. Aantal is namelijk enkelvoud. Dit wordt echter het meest fout gedaan in de volksmond.. Toegevoegd na 1 minuut: schijven > schrijven* Typfout mag dan weer wel :)

Zie het als een meervoud. Naar voren dus. Je begeleider had wel kunnen zeggen eventueel. Hieruit kwam voort of dit kwam hieruit voort, maar dan heb je al een wat andere zin.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100