Weet er iemand een tongbreker die met een s begint of waar veel s'en in zitten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sluipertje het slimme slakje sleept een sleetje over het slijk. Nu sliert dat slimme Sluipertje met zijn slofjes van de slappe dijk. Zandzeepsodemineraalwatersteenstralen. De Spaanse prins spreekt prima Spaans. Er schreed een snip over 't schip, die sneed met zijn bek 't spek van 't spit. Wie zag er ooit een snip schrijden en met zijn bek 't spek van 't spit snijden, zoals deze snip deed, die over het schip schreed en met zijn bek 't spek van 't spit sneed. De slome slak eet slappe sla.

Sluwe Sjakie sloeg de slome slager.

Zessenzestig flessen bessen sap ;)

slissende slangen slissen vaak Toegevoegd na 2 minuten: hippopotomonstrosesquippedaliofobie het leuke aan dit woord is! dat het een echt woord is welke betekent de angst voor lange woorden. Toegevoegd na 4 minuten: oke in die laatste zitten niet zo veel s'en maar het is wel leuk om het proberen correct uit te spreken.

sluwe Sientje sliep met slimme Sjakie

Schoonmoeder sneed zeven schuine sneetjes brood toen ze zondags 's middags de zon in de zee zag zakken

Bronnen:
http://www.leukespreuk.nl/special_tongbrekers.htm

Schele Sjaantje smeert op zevenhonderdzevenenzeventig scheve sneetjes schoensmeer of plat dialect: Sal mien 'n sorg zijn zei m'n zuster Sientje als ze 's zaterdag 's avonds zonder zeven en zeventig zakcenten zat. Zei ze zelf. Spreek de z als een s uit Toegevoegd na 1 minuut: Self versonnen.

Als Snip niet snapt wat Snap wel snap. Dan snapt Snap niet wat Snip niet snapt

Ik heb de zon in zee zien zakken zei m'n zuster Sientje toen ze op een zonnige zondagmiddag op een sappige sinaasappel zat te sabbelen.

- De koetsier poetst de postkoets met postkoetsenpoets. - Als een potvis op een pispot pist, heb je een pispot vol potvissenpis.

Deze moet je eigenlijk spellen in het engels....mississippi.

- Slome slakken snakken naar slappe sla - Vissers die vissen, vissen naar vissen, maar vissers die vissen, vangen vaak bot. Vis waar vissende vissers naar vissen, vindt vissers die vissen vervelend en rot - De Spaanse prins spreekt prima Spaans - De slome slak, sibbert over de slome slappe slang - Max mixt whiskey in de whiskeymixer

Slimme Sophie slofte suffig s(z)onder schoenen.

De spiksplinternieuwe spiegel springt in zestig splinters.

een Duitse voor de verandering: zwei sisschende Schlänge zwischen zwei spitzigen Steine

Als de poes van de postkoetskoetsier in de postkoets kotst, poetst de postkoetskoetsier zijn postkoets met postkoetsenpoets. De was was in de was, maar toen de was weer uit de was was, was de was net zo als de was voor de was was.

Bronnen:
http://www.leukespreuk.nl/special_tongbrekers.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100