Wat doet een 'bag boy' precies

Als ik het woordje 'bag boy 'hoor, dan denk ik aan zo'n jongen die bij de kassa's staat en die de tassen van de klanten naar hun auto's brengt..iemand die dus met tillen helpt enzo... Is dit eigenlijk wel zo? Wat is de taak van een bag boy precies? Het is iets anders als een vakkenvuller (stock boy), he?

Toegevoegd na 44 seconden:
En is er ook zoiets als een 'bag girl' of 'stock girl'?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bagger, sacker of bag boy helpt met het inpakken van de boodschappen in de tas. In de Verenigde Staten krijg je bij de supermarkt meestal gratis papierzakken, waarin de boodschappen worden verpakt. De bagboy helpt met dit inpakken en desgewenst helpt de bagboy ook nog met het naar de auto brengen van de spullen. Afhankelijk van de winkel kan de bagboy ook nog andere taken toebedeeld krijgen, zoals het schoonmaken van de winkel of de toiletten. Een vrouwelijke medewerkster kan inderdaad baggirl of stockgirl worden genoemd.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bagger

Het is een karretje waar golfspullen mee vervoerd kunnen worden op het golfterrein, een soort 3-wieler waar oa de golftas (bag) op past en die je achter je aantrekt. Google maar eens op afbeeldingen van "bag boy".... Toegevoegd na 18 minuten: Het is OOK een karretje etc..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100