Waar kan het volledige gedicht Sneeuw(vlokjes?) van Herman van Veen vinden?

Ben op zoek naar dit gedicht voor een trieste gebeurtenis en is voor mij belangrijk. Kan alleen de tekst "Leven is als sneeuw, je kunt het niet bewaren, troost is dat jij er was, uren dagen jaren." Maar weet dat er een langere versie (of een ander gedicht) van Herman van Veen is over sneeuwvlokjes. Weet exacte titel niet meer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is het gedicht 'Lieverd' van Herman van Veen, dat hij gebruikt als boegbeeldgedicht voor zijn stichting Roos. (Roses for Children) Deze stichting vraagt de aandacht voor kinderleed wereldwijd. Op de 'Roosmonumenten' die de stichting plaatst staat staat dit gedicht. Zie de website van de stichting: http://www.hermanvanveenfoundation.nl/projecten.asp?project_id=8&hoofdpagina_id=69 Veel sterkte gewenst!

Ik vond dit stukje, er staat niet bij dat het bij een langer gedicht hoort. Lieverd Leven is als sneeuw, Je kunt het niet bewaren. Troost is Dat jij er was Uren, maanden, jaren. http://www.lieve-engeltjes.nl/nieuwsbrief/2004-12/page_5.php Toegevoegd na 2 minuten: Ook hier staat het, http://www.hermanvanveenfoundation.nl/projecten.asp?project_id=8&hoofdpagina_id=69 Daar staat een e-mailadres bij en een telefoonnummer. Je zou dat kunnen bellen om na te gaan of het gedicht langer is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100