Wat is de bekendste nog nooit gevonden schat die onze wereld kent ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat er in de Sfinx in Egypte verborgen ligt. Archeologen hebben recent een kamer binnenin de sfinx gevonden via x-ray. De egyptisch regering wil geen toestemming geven om deze te openen. Er word gedacht dat het een schatkamer is vol met verloren kennis.

Vrijheid...

De heilige graal Toegevoegd na 39 minuten: De ark des verbonds is ook een aardige. Toegevoegd na 1 dag: En nog een aardige koning salomons mijnen Toegevoegd na 1 dag: De schatten van de Tempeliers (kruisridders) zijn ook nog niet boven water.

Vrede!

Atlantis

Eldorado

In 1812 verging net ten noorden van Schotland 'het zijlschip de 'Blijeie Bruidt'. In het ruim zouden duizenden gouden sieraden hebben gelegen, die geroofd waren in het toenmalige Achter Indië. De geschatte waarde in momenteel boven de milliard euro! Vermoedt wordt, dat het houten schip op een diepte ligt van ruim 900 m. dit maak het zoeken extra moeilijk, temeer dat er in het verre verleden , vulkanische activiteit in dit gebied is geweest en onderwatervulkanen een tientallen meters dikke laag lava achter lieten. In het voorjaar van 1987 , vond men langs de Schotse kustlijn een gouden sierraad uit de 16e eeuw, dat mogelijk afkomstig was van de "Blijeie Bruidt". Later onderzoek gaf aan, dat het gouden sierraad, waarschijnlijk uit Indonesië kwam, maar zekerheid hierover is niet bekend en ook de plaats van de schat is nog steeds erg onzeker.

Het graf van Alexander de Grote

De liefde.

De schatten die ooit door de Tempeliers zijn verborgen....

ark van noah

Fraternité, égalité, liberté. Deze drie universele eigenschappen zijn de fundamenten van een betere wereld en dat is pas een schat voor 3 miljard mensen.

ik ga voor kennis maar een echte schat zou ik voor de heilige graal gaan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100