vinden jullie het ook zo erg dat Martin Bril het niet gehaald heeft/ gestorven is ?

Martin Bril

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja, ik vind het jammer want het was een leuke vent, leuk om te lezen en naar te luisteren, enthousuast, gevat en zeker geen grijze muis.

Uiteraard, maar dat geldt niet alleen voor Martin Bril. Het is altijd erg als er iemand overlijdt. (Uitzonderingen als Hittler daargelaten uiteraard).

Nee, want ik heb geen idee wie Martin Bril is.

Tja zo is het leven, dat het nou net een bekend persoon betreft veranderd niks aan de zaak. Ik vind het dus niet zo erg. Vind het wel sneu voor zijn na bestaanden.

Misschien moet je voor hem wel blij zijn. Hij is van zijn pijn verlost. De wereld is een mooie schrijver kwijt maar het zou egoïstisch zijn om hem daarom hier te houden. Hij is vast naar een betere plek...

Voor zijn familie is hij uiteraard te jong gestorven, en zelf wilde hij ook nog niet uit 't leven stappen. Persoonlijk mis ik hem niet, want ik lees geen Parool/Volkskrant en kijk geen DWDD. (Ik kijk eigenlijk haast helemaal geen TV meer...)

Sowieso is het heel triest als iemand zo vroeg overlijd en zeker op deze manier door een slopende ziekte. Ik denk dat niemand heir zal schrijven dat hij/zij een feestje heeft gevierd oid. Ik heb meermaals me flink geamuseerd met zijn collums in de Volkskrant. Ik hield wel van zijn stijl van schrijven, al ken ik hem verder niet.

Voor zijn familie en naaste omgeving is het erg. Ik ken hem verder niet, dus kan er eigenlijk green traan om laten.

Ja ik vind het erg. Waarom weet ik niet, maar die man raakte mij. En ik heb nooit iets van hem gelezen, ik kende hem alleen maar van DWDD. Triest hoor.

Nee het doet mijn persoonlijk helemaal niks, ik ken de man niet persoonlijk en niet van naam. Het is naar voor de nabestaanden uiteraard, maar ik zit er niet mee.

Nee ik ken hem niet...ik geloof niet dat hij ooit enige invloed op mij of mijn leven heeft gehad en ik zal hem dus ook niet missen... Voor mensen die hem persoonlijk hebben gekend of waar hij belangrijk voor was, is het natuurlijk verdrietig... Toegevoegd op 23-04-2009 17:01:23 @Cora Waarom vind jij het zo erg dat hij is overleden? Was hij je dierbaar of een held voor jou?

Kende hem niet persoonlijk dus om hier nou (heel hypocriet) te gaan zeggen dat ik het zo vreselijk vind dat hij is heengegaan... nee. Wél vond en vind (!) ik wijlen Martin Bril een begenadigd frisse schrijver die bij machte was met een minimum aan woorden een eenvoudige sfeerschets te maken van de meest uiteenlopende zaken die aansprak en hongerig maakte naar meer.

Ha, die Cora42; Ik mocht zijn werk graag lezen en genoot van zijn kijk op alledaagse dingen. Ik zal hem persoonlijk misschien niet zo, maar zijn werk zeer zeker missen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100