hoe kan je deze zin het best afkappen (zie uitleg)?

daar aangekomen hefde hij zijn hand op, riep: Monto nacas (bij Monto nacas moet hij afgekapt worden)

(achter de afkapping moet iets staan over een vreemd geritsel in de bosjes)

Weet jij het antwoord?

/2500

"hij verstijfde... vlakbij hoorde hij het struikgewas ritselen als een papierversnipperaar..." Toegevoegd na 3 minuten: of optie 2: "Hij hoorde een geluid in het struikgewas dat veel leek op het zaagsel in zijn hoofd, wat hij vaak hoorde als hij zijn hoofd schudde..." Toegevoegd na 10 minuten: oke serieuze optie 3: "zijn hart leek even stil te staan.. vlakbij hoorde hij een vreemd geritsel in het struikgewas. Hij keek snel in de richting van het geluid en toen..." enzovoort.

Bij Monto nacas kan je beter aanhalingstekens gebruiken. Kijk zo: "Monto nacas!" Is geen kritiek; ik wil je alleen helpen.

Daar aangekomen hief hij zijn hand op,riep:'Monte nacas!',precies op dat ogenblik hoorde hij een vreemd geritsel in de bosjes.Hij draaide zich bliksemsnel om en zag....

Daar aangekomen hief hij zijn hand op en riep: "Monto nacas!" Er kwam geluid uit het nabije struikgewas. Zacht geritsel, maar voor hem was het weerzinwekkend, het donderde in zijn hoofd. "Wat... Wie is daar?", stamelde hij. Vanalles ging door zijn hoofd; is het een monster? Een kabouter met een paars pakje aan, misschien? Zijn hart begon harder te kloppen toen hij zich bedacht dat het wellicht een bruidstaart op pootjes was. Doodsbang rende hij naar huis waar zijn moeder op hem wachtte met een kopje warme chocolademelk. - Einde -

Daar aangekomen HIEF hij zijn hand op en riep: "Monto nacas"! "Hoor jij ook iets ritselen daar in die bosjes"?

Daar aangekomen hief hij zijn hand op en riep: " Monto nacas, stil! Hoort gij ook dat vreemd geruis in het struikgewas?"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100