Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

komt er ooit een vervolg op morgenrood?

Ik vind de boeken van twilight echt heel gaaf en ik vind het ook jammer dat er op de laatste bladzijde van morgenrood EINDE staat. Is het dan dus definitief? ik weet al van midnight sun en het korte 2de leven van bree tanner, maar ik bedoel echt een gevolg hoe het na de komst van de volturi verder gaat.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
771
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Als je ook interesse hebt in fanfictie, zou je 'Rain' kunnen lezen. Dit is een vervolg op Morgenrood. Er staan wel spelfouten in. Bronnen:
- http://www.wattpad.com/story/1518544-rain-vervolg-morgenrood-twilight
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
RosaG, die heb ik al gelezen en vond hem niet veel aan. Ik heb zelf een wattpad account en mijn bibliotheek staat nog vol met andere twilight fanficties. Maar wel bedankt ;)

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Stephanie Meyer heeft ooit in een interviuw vertelt dat er voorlopig geen nieuw boek komt. Pas als de twilight rage helemaal is weggezakt wil ze misschien een nieuw boek schrijven, eerder niet.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Er komt inderdaad geen vervolg op. Maar je kan natuurlijk altijd nog andere boeken van Stephenie Meyer lezen. (bijvoorbeeld Zielen)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding