Als op goede vraag geen antwoord komt ,wat zijn dan goede tips om aan info(kort verhaal witte koemaan) te komen op andere manieren?

ik kan er ook op internet niks over vinden,het is ongeveer 25 jaar oud,gaat over jongens die vanaf een rots op de maan springen,er woont ook een boer op wien wc er bijna afvalt.ook is er een tunnel door de maan,rond etenstijs s avonds waren de jongens weer thuis 't is een fantasyverhaal,maar erg leuk geschrevenAlle info is welkom ook van verhalen die er op lijken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk het opnieuw onder de aandacht te brengen, zoals je nu doet, gaat iedereen je vraag lezen. Wie weet komt er nu sneller antwoord. Je kan het ook op een boekenforum stellen. Daar heb je misschien meer kans.

Je zou het kunnen proberen via de radio. In Noord Holland heb je bv "de hulplijn" op Radio Noord-Holland, van luisteraars voor luisteraars. Daar komt dit soort vragen met grote regelmaat voor, en wordt mede door de grote luisterdichtheid van veelal ouderen succesvol afgerond.

Je zou een paar bibliotheeks kunnen afgaan en het aan elke bibliothecaresse kunnen vragen.Sommige weten erg veel over boeken, misschien zit er eentje bij die het verhaal herkent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100