Hoe voelt het om gebodypainted te zijn? En iemand die naakt (met slipje aan dan) in kleding-bodypaint rondloopt, voelt dat ook vrijer of ....

..of voelt dat alsof je gewoon kleding aan hebt?

Toegevoegd na 8 minuten:
Denk eens bijvoorbeeld rond lopen op een beurs, of een redelijk warme dag :)

Ervaringen zijn ook welkom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het voelt niet zo naakt.Hoe raar het ook is,maar het is alsof je zo gekleed bent als ze je geschilderd hebben.Ik ben 1x zo geschilderd voor een erotikabeurs hien in een plaatselijke erotiekshop. Ik voelde me prettig,maar moet ook zeggen dat het voor mijn vriendin raar aanvoelde.Maar dat kan ook andere redenen hebben.

Het lijkt me knap koud aan te voelen,vooral in deze tijd. Inerlijk denk ik dat je denkt dat toch iedereen je naakt ziet.

Ik loop hele dagen door me huis in me slipje met geverfde kleding rond, ik merk er eigenlijk niet zoveel van. Alleen dat je broek niet open hoeft te ritsen als je naar de wc gaat misschien. Oja en als er iemand aan de deur is dan voel ik me helemaal opgefrist door die koude buitenlucht en de schrikreactie van degene voor wie ik de deur open doe.

Het voelt bloot, net zo bloot als je niet gebodypaint was...

Jij weet dat je naakt bent maar met een bodypainting heb jij het gevoel dat jij toch wel gekleed bent . En als jij dan op een beurs rondloopt krijg je naar een tijdje het gevoel van vrijheid omdat je het gevoel krijgt ik ben niet naakt .

Er is een aflevering van 'Try before you die' waarin een van de BNN'ners (Zariada) zichzelf helemaal laat bodypainten en showt op een groot festival. Ze vertelt er ook bij hoe het voelt. Je kunt de aflevering bekijken op onderstaande link. (Moet nog op mijn lijstje van 100 dingen om te doen, maar of dat nou zo handig is na je 40'ste?)

Bronnen:
http://www.bnn.nl/page/tbyd2009/video/a128...

Als je wilt weten hoe het voelt ,dan is de enige mogelijkheid om dat te weten te komen het zelf eens te doen. Ben wel eens in Key West geweest waar ze jaarlijks dit evenement hebben en ik moet zeggen het was een van mijn leukste vakantie,s. Maar ondanks dat er zoveel mensen gepaint waren hebben wij het niet laten doen.Teneerste was het de eerste keer dat wij daar waren en ten tweede moet je maar het type ervoor zijn omdat te doen.Maar in 1 woord grandioos ,hoe die mensen gepaint waren.Misschien wat erotisch, maar zeker ook kunst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100