Hoe kan je kunst laten beoordelen bij tussen kunst & kitsch? (Zie afb.)

Het kan ook ergens anders maar het moet wel een beetje proffesioneel iemand zijn. Als iemand mischien iets kan vertellen over dit onderwerp.
Zie afbeelding voor het voorwerp.

Weet jij het antwoord?

/2500

Lijkt wel een Franse feuilletafelklok. ± 1820. Ben niet zeker omdat foto niet bijzonder goed is. Waarde? De klokkenhandl heeft ook erg te lijden van de crisis. Wat de liefhebber ervoor geeft.

Zoek op internet naar een antiquair in de buurt en ga er naar een stuk of drie, zeg dat je hem niet aan hen gaat verkopen maar alleen een prijs wil weten voor de verzekering. Toegevoegd na 55 seconden: Als het je niet om de prijs gaat, maar puur om de info wordt het alleen maar makkelijker.

Om een antwoord te geven op je vraag: je moet reserveren voor een aflevering en je moet lid zijn van de avro maar dat kun je ter plekke worden. De opnamedata in deze herfst zijn allemaal al volgeboekt. In de bron kun je het nalezen en in de andere bron kun je je opgeven voor de nieuwsbrief zodat je er de volgende keer op tijd bij kunt zijn. Helaas weet ik niets over je klok.

Bronnen:
http://cultuurgids.avro.nl/front/detailtkk...
http://cultuurgids.avro.nl/front/detailtkk...

Je koopt een toegangskaart voor een van de komende opnamedagen. Informatie hierover vind je op http://cultuurgids.avro.nl/front/detailtkk.html?item=8185354 Let op: ik ben er een keer geweest en heb uren moeten wachten op mijn beurt. En werd niet door iedereen zo vriendelijk benaderd als je zou verwachten. Maar de klokkenman is erg aardig. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100