Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

is het mogelijk een foto of voorwerp over te brengen op leer?

op internet zag dat tekst en foto's op een houtenplank kunt over zetten of brengen. heeft er iemand een gedacht of dit kan met leer? indien dat kan wat heb je daar voor nodig en is er op internet iets waar van je kunt zien hoe dat in zijn werk gaat? alvast bedankt ps mijn bedoeling is het voorwerp op een portefeuille zetten.

LeonardN
4 jaar geleden
https://www.youtube.com/watch?v=m88wdMk_g_8 zoiets kan

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ja, dat zou kunnen, met een blenderpen en enige handigheid.
Draai de blenderpen over het laserprintpapier waar de foto opstaat en druk matig hard, zodat het door het papier dringt. Zodra de blendervloeistof de inkt op de achterkant van het papier bereikt, wordt het vloeibaar en wordt het overgebracht op het leer.
Wil je het professioneel doen, dan kun je het beter uitbesteden:
https://www.quadraat.nl/printen-op-leer/
https://yourartendesign.nl/foto-wand-decoratie-?product_id=73
https://www.bagsoflove.nl/leer-bedrukken

Of als je veel geld hebt, kun je zelf een printer kopen. Bijvoorbeeld de Azon Grande. Er kunnen haarscherpe prints mee worden bereikt op 1440 dpi resolutie. Doordat de printer objecten tot 100 mm hoogte kan beprinten, kunnen zowel kant-en-klare producten van leer als nog niet op maat gesneden leren stukken op de vlakbedtafel worden gelegd.
https://www.sign.nl/signnieuws/printen-op-leer-dts-grande/
(Lees meer...)
SimonV
4 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding