welk touw heb je nodig voortouwtrucjes?

ik bedoel touwtrucjes zoals koppen schotel eiffeltoren kattekop parachute enz

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar kun je een mooi dun gevlochten koordje voor gebruiken. Ga naar een doe het zelf zaak, zoals Praxis, Gamma, daar hebben ze allerlei soorten touw en probeer gewoon wat soorten touw uit. Andere zaken zoals speelgoedzaken, Pippoos en misschien ook gewoon Blokker, Marskramer. Er zijn heel veel plaatsen waar allerlei soorten touw, koord te koop is.

Vroeger gebruikten we daar geen touw voor, maar een stukje panty (is zelfs een tijdje 'in' geweest om stukjes panty om je arm te dragen). Je knipt de voet van de panty en een centimeter hierboven weer, zodat je een soort armbandje krijgt.

Met een dikke katoenen draad gaat het uitstekend. In handwerkwinkels zijn die per bol te koop. Of een stuk vliegertouw, of visdraad. Het meest gemaakte voorwerp heet trouwens "kop en schotel". En als je daar nog een extra doorhaling bij maakt creëer je de Eiffeltoren. Toegevoegd na 18 uur: Voor wie het nog niet weten: visdraad is wat in de volksmond wordt gezegd voor deco-nylon. Transparant draad voor decoreren, etaleren, repareren, en dergelijke.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100