Hoe kan ik van een 2D-foto een 3D-beeld maken?

Ik wil graag van een 2D-foto (http://www.garfield-et-cie-blog.com/wp-content/uploads/2008/05/garfield_bd3.jpg) een 3D-beeld (http://www.mundoplus.tv/imagenes/noticias/programacion/garfield3d.jpg) maken.
Kan dat en zo ja, hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan niet zomaar. Het 2de plaatje dat je plaatst, is echt gemaakt met een 3d programma. Je kunt niet zomaar een 2d plaatje omzetten in 3d. Je moet echt een heel model bouwen in 3d, met polygonen. En dan moet je nog eens een hele texture map, kleuren etc erbij doen. Je kunt een programma als Blender proberen, dat is gratis Hier zijn tutorials te vinden: http://www.blender.org/education-help/tutorials/ Toegevoegd na 1 minuut: Hier zie je de basis om een 3d model te bouwen: http://cg.tutsplus.com/tutorials/blender/character-modeling-in-blender-basix/

Helaas gaat dat niet lukken, zie ook het eerder gegeven antwoord. Degelijke beelden zijn meestal, zo niet altijd op een computer gegenereerd. Je kan met de 2D beelden wel iets spelen, maar echt mooi wordt het er niet op.

Als je een 3D poppetje wilt maken van het gezicht van jezelf of iemand in jouw omgeving dan kun je dat met een pasfoto achtige foto.

Bronnen:
https://3dselfieshop.myshopify.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100