Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb een moedervlek op mijn teelbal moet ik mij zorgen maken?

Mijn moedervlek op mijn teelbal is niet symmetrisch, hij is wel rond maar niet rond rond (alles zit wel gewoon aan elkaar vast) hij is niet groter dan 6 mm en de kleur is bruin, maar ik heb wat gelezen en nu begin ik me zorgen te maken of het kwaadaardig is. Uit schaamte durf ik niet naar de huisarts te gaan want anders ziet hij me penis en balzak. Kan iemand mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een moedervlek kan overal zitten, dus ook op je geslachtsdelen. Dat maakt op zich niet dat de moedervlek anders is dan anders. Wat altijd geldt bij een moedervlek: als-tie plotseling van kleur of grootte verandert, of hij jeukt vaak, dan is het van belang er naar te laten kijken, Een dokter heeft alle mogelijke mensen gezien met hun broek naar beneden, dus dat is geen reden om het maar te laten. Stel je voor dat er echt iets mis is, dan heb pas echt een probleem als je het hebt laten aansloffen.

Bronnen:
https://www.mohsklinieken.nl/aandoeningen/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100