Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Heb nu al een paar dagen last van migraine, is dit erg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt er niet bijgezegd hoelang je er normaal last van hebt en hoeveel last je ervan hebt, maar het is misschien beter dat als je er morgen nog last van hebt, een dokter/huisarts/apotheek op te zoeken en daar hulp/advies inwinnen. Veel sterkte met je migraine! ( ik weet natuurlijk niet hoe erg het is of hoelang je er normaal last van hebt. heb je misschien de laatste tijd veel stress gehad? Bij twijfel kun je het beste gewoon even langs gaan bij de huisarts. Hij of zij zal je gerichter kunnen helpen en evt. een middeltje voorschrijven)

soms kan het gebeuren dat een migraine aanval meerdere dagen duurt,daardoor kan je wat verzwakt worden maar voor de rest heeft dit niet veel gevolgen.Maar dagen migraine is wel erg qua pijn dat in dit geval geen plezante belevenis is.

Migraine is een meestal eenzijdige hoofdpijn, dus aan een kant van het hoofd, en duurt vaak enkele dagen. Dus zover is het vrij normaal. Bijna altijd wordt het veroorzaakt door stress. Het is dus een signaal van je lichaam, dat het ergens niet goed gaat. De migraine op zich zelf is niet zo erg voor je, maar probeer iets te doen aan de oorzaak er van, zo niet, is dat dan wel erg. Omdat dan ook je klachten heviger kunnen worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100