Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

hoe kan het dat ik me 's avonds minder ziek voel dan 's morgens?

Weer fut begin te krijgen, niet meer misselijk ben. En dan 's morgens weer ziek!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben absoluut geen expert, dus er kan van alles aan de hand zijn. Wat ik wel heb meegekregen is dat als je slaapt en je te weinig drinkt, je moeite hebt met opstaan. Ik raad dus aan voor het slapen goed te hydrateren en te kijken of dit enig effect heeft.

Veel mensen hebben er last van dat ze 's ochtends moe en futloos zijn. De combinatie met misselijkheid kan er op duiden dat er sprake is van een slaapstoornis of een andere (verborgen) aandoening die deze kwalen veroorzaakt. Ik verwijs je graag naar de aangegeven bronnen die hier dieper op in gaan.

Bronnen:
http://slaapwijzer.net/extreme-vermoeidhei...
http://slaapwijzer.net/moe-wakker-worden-n...

Dat is moeilijk te zeggen in jouw specifieke geval.Om dat te kunnen beantwoorden is het belangrijk te weten wat de oorzaak van je 'ziek zijn' is. Ik begrijp namelijk dat je dus wel ziek bent, maar merkt dat het in de avond juist minder wordt en in de ochtend weer erger. Over het algemeen hoor je juist dat mensen naarmate de dag vordert en het avond wordt juist meer last krijgen en zich zieker gaan voelen. Hoe dat nou precies komt is niet zo duidelijk maar het immuunsysteem, koorts, slapen en hormonen zouden daarmee te maken kunnen hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100