Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

levercirrose met veel complicatie`s hoe lang heb ik nog?

compliatie`s slokdarm bloeding vocht in buik verwardheid
ik heb diabetes en nog nooit een druppel gedronken

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik moet zeggen dat dit geen prettige vraag is, maar zal hem naar eer en geweten beantwoorden. U heeft geen vaststaande expiratiedatum, niemand heeft dat. En niemand kan en zal u hier echt geen exacte datum ( ook niet bij benadering ) kunnen noemen. Mede omdat we althans ik, niet ter zake kundig hierin zijn en ten tweede absoluut geen inzicht hebben over uw fysieke en psychische gesteldheid, immers uw wilskracht speelt hierin ook een grote rol. De enige die echt ter zake kundig hierin is, is uw arts of artsen. En zelfs die kunnen geen exacte datum of tijdspanne geven. Het enige advies die ik u vanachter dit scherm kan geven is................. Zoek contact op met uw arts(en) en probeer er toch nog iets van te maken m.a.w niet bij de pakken neer te gaan zitten. En vanaf hier heel veel sterkte voor u en uw dierbaren gewenst.

ik heb hetzelfde maar wel veel gedronken, nu 10 jaar geen alcohol,veel sporten, gezonde voeding en idd een enorme wilskracht en vechtlust ben ik er nog steeds ook mijn internist kan geen tijd noemen (kan niemand)heb wel 5x slokdarmboedingen gehad de laatste nu ong 5 jaar geleden lag ik in het Erasmus R'dam waar ze een stent hebben geplaatst om de druk op de poortader weg te nemen , was een poging maar wel gelukt ze hebben me 5 dagen in slaap gehouden en voornamelijk dankzij mijn goede conditie mag ik er nog steeds zijn , ik ben inmiddels 56 jaar en voel me top

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100