Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar vind ik de beste specialist op gebied Bronchitis?

Mijn vader heeft enorm last van Bronchitis en heeft daar onlangs ook een hartaanval door gekregen. Nu komen we in onze omgeving niet verder. Het ziekenhuis zegt niets te kunnen doen en maar naar de huisarts te moeten gaan, en de huisarts schrijft maar al te graag steeds kuurtjes antibiotica uit die totaal niet werken. We zitten nu al een tijd in deze cirkel en zijn ten einde raad. Ik weet dat er geen heilige graag bestaat die alle problemen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen, maar er is toch vast wel iets wat we kunnen doen? Er is toch vast wel een specialist, professor, iets of iemand die zich echt enorm heeft verdiept in de materie van Bronchitis en bij een bepaalde ziekenhuis werkt? Weet iemand een super goede specialist op het gebied van Bronchitis? Eentje die Echt Heel goed is! Nogmaals ; een mens kan geen wonderen verrichten, maar met een echt kundig persoon te maken hebben kan in sommige gevallen echt het verschil maken. Dat weten we allemaal.

Mijn dank is enorm groot!

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Ziekten
587

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

De 100 % medicatievrije therapie van HaloClinic zorgt voor het verminderen van de ontstekingsreactie bij bronchitis, en de versterking van de eigen afweer, waardoor de symptomen snel verminderen. Een zoutklimaat heeft een bacteriedodend effect, reiniging van microbiële flora van de luchtwegen, vertragen van bacteriegroei en het vergroten van de weerstand tegen luchtwegaandoeningen. Het zout klimaat is een bekend decongestivum; het verminderd ontstekingen van de luchtwegen, herstellen van het normale transport van slijm en het vrij maken van verstoppingen in de bronchiën en bronchioli. Dit leidt tot snelle eliminatie van de resterende teer en andere allergenen. Het heeft ook een effect op de sensitiviteit van het lichaam voor substanties die allergische reacties veroorzaken. De samenstelling van de lucht versterkt immuniteit, met een betere immuniteit worden allergische reacties tegen pollen en andere allergenen verminderd.

Ik heb hier zelf geen ervaringen mee, maar leg het eens voor aan de huisarts, het klinkt hoopvol.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Het universitair longcentrum Dekkerswald, tussen Nijmegen en Groesbeek, staat heel goed bekend. Het zorgt voor patiënten met zeer uiteenlopende longaandoeningen, variërend van astma, chronische bronchitis en longemfyseem (COPD) tot longkanker en tuberculose.
(Lees meer...)
Amadea
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Die tuberculosezorg wordt al snel minder de laatste tijd. Ze spelen ziekenhuisje. Beter naar Beatrixoord, waar net een nieuw gebouw is geopend hiervoor en meer kennis en (vooral) ondersteuning aanwezig is.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding