Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat zijn de meest voorkomende symptomen bij Pfeiffer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Moeheid is wel een opvallende

Moeheid Opgezette lymfeklieren in met name de hals Gele verkleuring van het oogwit , soms ook van de huid Toegevoegd na 2 minuten: Keelpijn Koorts Hoofdpijn Pijn in de miltstreek Al deze symptomen kunnen echter ook allemaal bij andere ziektes voorkomen, dus je kunt op basis van die klachten - zelfs als je ze allemaal hebt - geen diagnose stellen. Pfeiffer moet worden vastgesteld aan de hand van een bloedonderzoek (naar het Eppstein-Barr-virus).

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoe...

Keelpijn, opgezwollen klieren, koorts, nergens zin in hebben en de hele tijd ontiegelijk moe zijn.

Bronnen:
http://www.pfeiffersymptomen.com/

extreme moeheid, koorts, opgezette lymfklieren in de hals, keelpijn. verder kan het zo zijn dat de pfeiffer nooit echt meer weg gaat en je altijd sneller moe bent, het kan overgaan in cvs. het is belangrijk om te rusten. als je tegen jezelf in gaat is dat niet zo goed voor je lever en duurt het allemaal langer voordat je weer opknapt. vaak zie je dat mensen pfeiffer krijgen als ze al teveel van zichzelf gevergd hebben. Even naar de dokter en ze kunnen het zien in je bloed evt als het nog niet aantoonbaar is later nog een keer prikken dan zie je van zelf antistoffen in het bloed.

gezwollen lymfeklieren keelontsteking vermoeidheid Volgende symptomen kunnen gepaard gaan met de ziekte, maar dit is niet altijd het geval: gezwollen milt vergrote lever hoofdpijn misselijkheid huiduitslag geelzucht koorts oedeem, vaak rond de ogen hoest drukkende pijn in borst verlies van eetlust

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100