Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wel doodziek maar nooit koorts, is dat erg?

Ik ben net 24 jaar geworden, 3 jaar geleden heb ik voor het eerst mijn partner leren kennen, net nadat ik mijn partner had leren kennen heb ik voor het laatst koorts gehad in mijn leven, dus nu al 3 jaar geleden.

Naar het schijnt heeft mijn partner ook nooit koorts terwijl ze doodziek kan worden van hoofdpijn tot infecties als gevolg, maar nooit koorts...

Het lijkt mij de laatste tijd meer en meer abnormaal dat ik wel doodziek kan worden maar nooit gepaard met koorts :|

Ik vroeg mij af of dit wel normaal is?

Of wat kan het anders zijn?

Toegevoegd na 58 seconden:
Want zo is het ook zeer lastig voor ons want als we bij de huisarts of bij de spoedgevallen terechtkomen met hevige pijn of aanhoudende klachten, dan heb ik de indruk dat ze ons niet serieus nemen aangezien er geen sprake is van koorts :S

Weet jij het antwoord?

/2500

De laatste keer dat ik koorts had is 50 jaar geleden. Daarna ben ik heus nog wel eens ziek geweest en infecties gehad. Nooit koorts. Jouw huisarts kent jou en je ziektegeschiedenis, dus die weet heus wel wat ze aan je heeft, als het goed is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100