Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Aan Iemand Met Suikerziekte: Heb jij/u last van andere dingen als je/u een lage bloedglucose heb dan altijd is aangegeven op van die kaartjes???

Zo heb ik namelijk vaak last van dit nare, onbeschrijfbare gevoel van binnen.

Ook krijg ik van deze irritante hallucinaties, vooral 's avonds of in de nacht; Ik kan me dan niet meer focussen op iets, want het vervorm, verdraait en speelt met mijn hersenen.

Ook (toen ik nog jonger was) had ik last van Blackouts.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

u bedoeld bloedwaarde kaartjes ja als u bloed heeft geprikt kun ja met apparaat aflezen of u suikerspiegel te laag is zodat u druivensuiker kan innemen zodat het beter gaat,en ook kun je je niet meer concentreren en dingen met zien kunnen vervormen ook oorsuizen kan voorkomen dit zijn herkenbare dingen bij een te lage suikerspiegel

Is dit na gebruik van insuline wanneer je niet veel gegeten hebt? Het kunnen prodromen van een hypo zijn

Als je BMI >35 ligt, kom je in aanmerking voor viscosa. Dit spul houdt je suiker op pijl, niet te laag of te hoog. Je valt er wel veel van af.

Heb je een zelf tester? In overleg treden met je arts. Wellicht moet medicatie worden aangepast.

Bij een hypo, (want dat bedoel je toch?) heb ik alleen last van alle bekende verschijnselen. Trillen van binnen, zweten en hartkloppingen en ik ben niet te genieten voor mijn huisgenoten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100