Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ben vanaf 5-2 heel erg ziek en het wordt maar niet beter,welk iemand weet mischien hulp? of welk iemand kan een diagnose stellen?

Ik ben al vanaf de 5-2 heel erg ziek en het is tot nu geen uitzicht op beterschap.
Het is begonnen met extreme kribbelhoest,zwak gevoel binnen het lichaam,soms koorts tussen 37 t/m 38 en heel erg pijn als ik mijn ogen naar links of rechts heb gedraaid..........naar drie dagen naar de doktor,deze heeft mij naar het ziekenhuis gestuurd daar konden ze alleen zien dat ik een teveel aan witte cellen in mijn bloed had en duidt er op heen dat ik een virus in mij heb,maar helaas kon niemand mij precies zeggen wat ik had,het was dus geen griep geen verkoudheid geen bronchitis geen longontsteking,de mensen in de ziekenhuis stuurden mij weer naar huis en hebben aan mij verteld dat ik deze ziekte gewoon zelf moest uitzieken.
Ik heb mij verschijnsel dan geprobeerd met homeopathie te behandelen,meestaal slaat dat wel aan maar dit keer dus helemaal niet.Nu kwam e nog bij dat ik steeds ergere kribbelhoest kreeg, en zo sterk steeds moet hoesten dat mijn hele borstkast van binnen pijn doet,bij ieder hoestaanval die ik heb doet het steeds erger pijn.
Verder voelde ik mij tussendoor dan weer zo zwak dat ik soms tot 48 uur lang gewoon in bed bleef en niets heb gedaan,soms kwam dan ook weer korts er bij en mijn neus bleef ook maar door lopen,er bij kwam nog tot vandaag dat ik zulke pijn in mijn keel heb dat ik niet kan slikken.Vandaag doch weer naar de doc en deze heeft mijn nu antibiotica gegeven,ik ben benieuwd op dat gaat helpen.
Welk iemand kan mij helpen en weet wat ik heb?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb iets heel anders gehad en natuurlijk niet te vergelijken, maar ik heb last gehad van eczeem. Ben jaren onder behandeling geweest van doctoren en dermatologen, maar de oorzaak kwam bij hun niet boven water. Ik ben naar een biotherapeut gegaan en binnen twee behandelingen wist ze dat ik een tarwe allergie had. Na anderhalf jaar behandelen mag ik alles weer eten. Wat ik hiermee wil zeggen is: de reguliere zorg weet het lang niet altijd en de reguliere soms meer bied. Sterkte

het lijkt of je al heel lang ziek bent maar je bent nu 10 geveld door iets, dus op zich is dit beslist niet bijzonder lang koorts heb je niet gehad tot 37,8 is je normale lich. temp van 37,9 t/m 38 heb je verhoging vanaf 38,1 spreek je over echte koorts fijn dat je dok al zo snel overging tot een bloedonderzoek. er zijn meer waardes gemeten (doen ze altijd) maar blijkbaar waren hier geen afwijkende waarden in afgezien van de witte bloedcellen die strijden tegen een infectie. tot zover dus ook alles prima (je afweer mechanisme doet wat het hoort te doen) waaruit er opgemaakt word dat het een virusinfectie is dat is mij niet duidelijk (is er een kweek gemaakt op een petrischaaltje?) vervolgens schrijft je dokter antibiotica voor.... dit is enkel bij bacteriële infecties! de pijn in de borstkas word veroorzaakt door het vele hoesten (heb het zelf pas allemaal onder de leden gehad en overleefd) je kan het zien als spierpijn maar wel gevoelig als je weer een hoesbui krijgt (of hoestaanval zoals jij het noemt) je loopneus is ook een normaal verschijnsel (je slijmvliezen produceren meer slijm, dit kan ook de reden zijn van het hoesten) je lichaam werkt hard tegen de boosdoeners, dus dat je abnormaal veel slaapt is een logisch gevolg. gewoon blijven doen als je lijf hier behoefte aan heeft. het enige wat je kan doen is uitrusten, en je antibiotica kuur afmaken, gezond eten, voldoende drinken en wat nemen tegen een droge keel (zuigtabletje, hoestdrankje, bak water op je kamer tegen droge lucht) en natuurlijk niet te zwaar tillen aan de kenmerken die erbij horen. vorige week was ik voor het eerst weer op de been (langere tijd uit de running geweest dan jij op het mom bent, ook pijn in de borst, last bij slikken en zeker veel geslapen) als je dokter het niet weet en geen reden ziet voor nader onderzoek zal hier waarschijnlijk ook geen reden voor zijn. helaas wil dat niet zeggen dat wij weten wat je kan mankeren. hopelijk knap je snel weer op, maar hou wel rekening met een nasleep voordat je weer de oude bent.

Toch lijkt je hele beschrijving op griep, griepvirus zit vooral in je hoofd, zoals keel, slijmvliezen, oren, ogen, bijholten. Mocht het in je bijholten zitten, dan kan het heel hardnekkig zijn. Drink pepermunt thee om daar weer ruimte in te krijgen, je bijholten krimpen weer hiervan, zodat het vuil naar buiten kan, pas dan kan het ook genezen en verzamel weegbree blaadjes, pers deze uit en vul gelijken delen honing aan toe, even laten koken en je hebt een uitstekend hoestdrankje, vooral tegen kriebelhoest. Vind je dat te veel werk, kauw dan op weegbreeblaadjes. Weegbreeblaadjes kan je nu vinden in gazons en wegbermen

Ik heb dit zelf ook gehad, ik was zo'n 2 a 3 weken ziek. ik had last van koorts, hoofdpijn en ik kon mijn mond niet verder opendoen dan 1,5 cm. Ook ik kon niet slikken, en was de hele tijd aan het hoesten. Ik zat toen in groep 7 en mijn ouders geloofde mij niet, omdat ik bijvoorbeeld naar de pier ging met mijn tante. uiteindelijk gingen we toch naar de huisarts en hij stuurde mijn door naar het ziekenhuis. De oorzaak van mij was een abces in mijn keel dicht bij mijn amandelen. Ik ben toen meteen die dag nog geopereerd. ik weet niet of je hier verder mee bent gekomen, maar ik denk misschien heb je hier wat aan. Beterschap nog!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100