Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kun je neus-keelholtekanker krijgen door Pfeiffer?

Ik heb pfeiffer gehad een jaar terug, wegens te vaak keelonstekingen op 5 Okt amandelen 'pellend' weggehaalt. Hierna kreeg ik een wondinfectie, dat was dus opgelost met Antibiotica. Maaaar, nu had ik in november last van een rood vlekje dat pijnlijk/gevoelig was. Dit werd langzaam groter en soms voelde ik irritatie. Ben al bekend met rode keelholtes blijkbaar, maar nu is het een zweertje.. Morgen afspraak bij de HA. Mrr kan dit?! Ben o.a. 15. Hb trouwens ook altijd gezwollen klieren. Dat betekend toch "infectie" ??

Weet jij het antwoord?

/2500

Altijd de positive kant denken geen slechte dingen in je hoofd halen

Gezwollen lymfklieren duiden erop dat je afweersysteem hard aan het werk is om een virus of bacteriële infectie te bestrijden, dit kan dus ook een ontsteking zijn. Rubor, calor, dolor: roodheid, warmte en pijn. Zoals je verteld gaat et om een rode zwelling, dit duidt op een ontsteking, bij een infectie zit meestal pus, dus wit beslag. Misschien is er tijdens je amandelen pellen een chirurg uitgeschoten met z'n scalpel oid.. En is dat gaan ontsteken. Morgen gewoon naar de huisarts. En maak je geen zorgen wbt kanker. Zoals je dit om/beschrijft is er niet zoiets ergs aan de hand. Gorgelen met zout water, of Corsodyl. Sterkte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100