Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Contrastvloeistof kan toch niet goed zijn?

Ik heb vanmorgen een oogonderzoek gehad en zij hebben bij mij contrastvloeistof ingespoten. Gevolg helemaal geel. Maar toen het net ingespoten was werd ik zo ziek! dat ik moest overgeven. Nu mijn vraag dit kan toch niet goed zijn? Op het ziekenhuis is op een beetje misselijkheid na dan niets verteld over bijwerkingen e.d. en nu ik thuis ga lezen denk ik van sooowwww heftig. Mijn prikplek ik ook bont en blauw en mijn aders zijn in die omgeving rood.

Weet jij het antwoord?

/2500

Beste natazzz Ja zoals ik reeds eerder eens zei op vorige bericht van je dat je eens dringend bloed moet laten nemen heb je dit ondertussen al gedaan? Zoals blauwe plekken op prikplek is ook niet zo normaal duid op te lage bloedplaatjes, ik zeg niet dat het dit zo is maar laat u aub even ene bloedcontrole uitvoeren. Ik heb ook die contrastvloeistof gehad voor oogonderzoek ik zelf ben er niet ziek van geweest ook is er normaal niet echt bijwerkingen van, want dit was na mijn stamceltransplantatie dus risico is groot bij me toch mochten ze die handelingen wel bij me uitvoeren omdat het ongevaarlijk is zeiden ze. Ga dringend naar je huisarts en vraagt om bloedcontrole.

Tuurlijk is het niet heel goed. Maar ze gebruiken dat echt niet voor niets. Je wilt toch weten wat er aan de hand is? Scans, echo's en andere medicijnen zijn ook niet gezond maar soms moet je wel. Dat blauw zijn van de prikplek kan ook gewoon komen doordat ze iets verkeerd geprikt hebben. Heb ik ook al meerdere keren gehad, trekt wel weer bij. Als je het toch niet vertrouwd en ziek blijft bel dan de huisarts of de poli even.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100