Wat kan ik doen als ik honger heb maar niks mag eten?

Ik heb de hele dag nog niks gegeten!
We zouden eigenlijk net als altijd om 6 uur gaan eten, mijn stiefzus heeft een vriendin mee naar huis genomen, mijn moeder heeft niet gerekend op nog een extra iemand dus zegt mijn stiefvader tegen mijn stiefzusje "we gaan later eten" op de hoop dat haar vriendin bedenkt dat we willen eten,
Dat bedenkt ze dus niet.
Mijn moeder luistert weer eens naar mijn stiefvader en gaat dus niet koken!
Wat kan ik doen?!
2 uur geleden mocht ik niet eten omdat ik het maar beter moet plannen :s
Ik ga hier dood van de honger!

Toegevoegd na 9 minuten:
Atentie!
Ik mag ook geen fruit eten.
Zelf iets bakken/koken/eten zal niet lukken

Toegevoegd na 3 uur:
Bedankt allemaal, ik heb uiteindelijk om 19:35 gegeten.
3 keer opgeschept haha

Weet jij het antwoord?

/2500

Cola drinken. Of zelf koken...

In de eerste zin gaat het al fout. Je moet goed eten de rest van de dag dan red je het makkelijk tot 18:00 / 19:00 of zelfs 20:00 voor het avondeten. Voor nu kun je toch snel een boterham pakken. Wat je nu ook kunt doen is het vriendinnetje weg pesten of je zus lastig vallen, als ze weg is kunnen jullie eten.

Maak zelf iets klaar! Bak een ei of zo. Als dat niet mag, pak een paar glazen water dat helpt even.

Eet wat fruit. Lekker gezond en het staat je trek in de avondmaaltijd niet in de weg.

De hele dag nog niets gegeten? Geen wonder dat je nu sterft van de honger. Je had al op z'n minst twee maaltijden gehad moeten hebben, dan had je het nu langer volgehouden. Je leert het ook nooit he ;) Toegevoegd na 1 minuut: Ga naar die vriendin en zeg; Als je nu niet snel weggaat, dan val ik dood neer van de honger!

Zeg tegen je zus dat haar vriendin niet kan mee-eten en dat het toch echt tijd wordt dat jullie aan het avondmaal gaan beginnen of stel voor om allemaal iets minder te eten. Stel voor frietjes te halen.

afleiding zoeken. de mens kan met gemak een tijdje zonder eten (lichamelijk gezien dan) zodra je aan eten denkt gaan er al signalen naar je speekselklieren en spjvertering/maag waardoor het systeem "op wat hogere toeren zal gaan draaien" je lichaam is ook gewend aan vaste eetpatronen. als je altijd rond 6 uur eet dan zal je spijsvertering al klaar zijn om eten te ontvangen (alle sapjes staan al gereed) maar als er dan niets komt zal je over de honger heen gezet worden en zal het verdwijnen. bij het slapen gaan moet je dan op je linkerzijde gaan liggen of op je rug dan heb je het minst last van een honger gevoel.

Vraag of je het toetje als eerste nu mag opeten. of drink even wat extra drinken. en dan kan je wachten op eten. Maar voortaan ook wat eerder op de dag even normaal eten, even smorgens in ieder geval een stuk brood ofzo. en tussen de middag ook.

Tja,, ik ben benieuwd hoe oud je bent. En volgens mij ga je van een dagje eten niet dood. Is het niet een idee dat jullie samen delen van wat de pot schaft? Een blik groente erbij kan heel wat magen vullen of wat brood/beschuit/toast. Dat vult iig jouw maag en die van anderen. In het gezin waar ik opgegroeid ben was het zeker geen vet pot maar mensen konden altijd blijven eten dan maar wat extra aardappelen of groentes(wat het goedkoopste was) erbij.

Tja het beste is dat je samen met je stiefzus iets wat je kan bereiden en delen met vriendin. Aan vriendin verondschuldigen voor het gedrag van je ouders dat ze zo moeilijk doen voor een extra bord eten. En je vader vragen hoe zou hij voelen om zo behandeld te worden als die ergens uitgenodigd zou zijn.

Lijntje speed of coke doet wonderen ;) En anders, COLA (light) drinken! Ook dat helpt enorm!

Ik geef je ouders groot gelijk. Als je de hele dag niks eet, heb je honger. En als het avondeten dan wat later wordt, val je natuurlijk om. Nogal wiedesl Maar als je nu gaat eten zit je gelijk vol en eet je geen volledige avondmaaltijd meer. Ik zou zeggen: Voel de honger maar eens goed, en laat het en les voor je zijn voor de volgende keer: Eet overdag normaal, dan kan je het ook hebben als er 'savonds eens wat later gegeten wordt. En dan wordt het nu een paar glazen water naar binnen gooien om de lege maag te vullen voor korte tijd.

beetjes vreemde reactie van je ouders je kunt toch wel een beetje van je eten afstaan bij onverwacht bezoek of maak een tosti maar moet die vriendin dan niet thuis gaan eten! vreemde situatie hoor

Als je van de dokter niet màg eten, is daar een reden voor, neem ik aan. Wanneer dat het geval is, is het de vraag wàt je niet mag eten.. Zijn dat koolhydraten, vetten, eiwitten, of alles? Als je alles verboden is..kun je water drinken, dan wel thee drinken om de honger te verdrijven. Mag je een van de andere voedingsmiddelen niet, neem dàn voedsel waarin die specifieke bestanddelen ontbreken. Als je niet kunt eten omdat er niet gekookt wordt, drink dan gewoon veel water of thee. Groet, Ton

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100