Wat is er nu met sigaretten-as in bier?

Persoonlijk vind ik het ongeloofwaardig.
Toch lees je her en der over oeleboele en gekke toestanden betreffende drinken van bier met as.
Verzinsels ? Of heeft het iets?

Toegevoegd na 1 uur:
Je kan het net zoals ik viezigheid vinden ,maar vergeet niet dat het in bepaalde jongerenkringen wordt uitgeprobeerd.
Dus is de vraag iets serieuzer :wat kunnen medische gevolgen zijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bier met as is vies. Als je het drinkt, ervaar je een smerige smaaksensatie in je mond. Je bovenlip trekt waarschijnlijk naar boven, je neus buigt op het puntje iets naar beneden, je onderlip wordt iets meer tegen je tanden aangedrukt en je mondhoeken gaan wellicht iets naar beneden. Een slikreflex kan het gevolg zijn, maar ook uitspugen kan een reactie zijn. Vaak gaan bijden gepaart met een geluid in de trend van "Bááááhgadverdamme", eventuel was hoestgeluiden en een vuile blik richting de betrokken roker als de asdumper een ander is dan de bierdrinker. Is de bierdrinker tevens de asdumper dan kan er een gedachten opkomen in de trend van "wat ben ik toch een sukkel". Vervolgens zal vaak snel een nieuw biertje worden gepakt/besteld en/of wordt er een kauwgumpje genuttigd. Toegevoegd na 2 uur: Aan de hand van je aanvulling: De medische gevolgen: Het ergste wat er kan gebeuren is dat die asrestjes in je keel blijven hangen, waardoor je een flinke hoestbui krijgt. De as verteer je niet, dus dat komt er vanzelf wel weer uit. Verder heb je de kans dat je een klap voor je harses krijgt als je je peuk in iemands biertje gooit. Onder geen geval krijg je er een high van, of ga je er van trippen.

Ik vind het smerig.. Als ik met vrienden wat drink en we drinken blikken bier is het de regel dat je een blike inknijpt als er peukies of as in is gedaan. Zo weet je dat je zeker geen bier met as drinkt.

nog nooit van gehoord.. bier met as drinken lijkt me erg ongezond ook. waar las jij dat dan.

als mensen bier met as drinken om stoer te doen, zijn het wel hele simpele zielen die hun gezondheid niet serieus nemen.

Nou kijk. Is gewoon dat niet te zuipen. Is hier nooit geweest dat dan gaan oeleboele, dat is alleen met de paprikapoeder in de secvenup.

Er is geen nut van as in bier. De enige reden dat er ooit as in een biertje komt is als je je peuk laat vallen of als je je peuk uit maakt in een [leeg] flsje of bllikje.

Het heeft wel enig effect,je wordt er namelijk kots- en kotsmisselijk van.Niet echt stoer dus.

behalve dag het super smerig is gebeurt er helemaal niets vroeger (toen ik jong was) is me wel eens verteld dat meisjes er opgewonden van zouden worden maar das gewoon geneuzel t gebeurd wel eens dat mensen assen in het bier van iemand die blauw is omdat ze die bv niet mogen (met eigen ogen gezien)maar van peuken kun je dood ziek worden omdat het echt zwaargiftig is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100