hoe moet ik mijn inner woede beheersen als ik het niet echt kan uiten?

ik heb al heel lang al het gevoel dat ik niks kan en dat alles dit jaar in mijn leven mis gaat.... dat maakt mij heel boos en ook door de dingen die gewoon dagelijks gebeuren, ook mensen die boos op mij worden door niks. het maakt me allemaal heel boos en het blijf allemaal ophopen, maar ik kan het niet uiten want door de vakantie ben ik heel lang al thuis. dus ik wil weten wat de beste manier is om mijn opgehoopte boosheid weg te halen en dat gevoel. ik moet heel vaak huilen door deze boosheid, tot 10 tellen helpt niet en van de situatie weggaan helpt ook niet....

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij mij helpt het om een grote kussen te pakken en hem te slaan, schoppen , schreeuwen , wat je maar wil ! Iets minder geweld dadig als je een zus/broer/opa/oma, iemand die je vertrouwd verteld hoe je je voelt en niet wat mensen zien maar precies hoe jij je voelt. Wat ook kan helpen is om op een blaadje te schrijven hoe je je voelt en dat door midden te scheuren of een dart pijltje er op te gooien, wat je maar wil! Je zult zien het helpt (hopelijk) veel succes !

Inner woede kan je beheersen door af en toe je aandacht ergens anders op te richten. Niet te veel bezig zijn met continu boos zijn. Ga iets doen, zoek een baantje en ga sparen voor iets leuks. 1) aandacht is gericht op je werk, geen tijd voor boos 2) sparen voor iets leuks, beter argument om te werken is er niet 3) vrolijk door afleiding en iets leuks in 't vooruitzicht. Je hebt gewoon afleiding nodig en "ik kan het niet uiten want door de vakantie ben ik heel lang al thuis" dat klinkt niet geweldig, maar ook een beetje verveeld. Wat vind je leuk? Haal een goed boek bij de bieb over iets wat je interesseer. Houd je van dieren? of zou je wel eens willen parachute springen? bv een weekendje naar Texel en daar een paar sprongen maken. Gewoon een baantje zoeken, doet bijna iedereen. Werken en geld verdienen en vooruit kijken naar wat jij leuk vindt om te gaan doen. Vraag iemand om samen mee te gaan, allebei sparen en dan... Kijk dan heb je ook iets om naar uit te kijken en daar wordt je juist vrolijk van! Probeer het maar, het werkt.

Bronnen:
http://www.paracentrumtexel.nl/tandemsprong/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100