Wat helpt het beste voor een exsteem droge huid ?

Ik heb een hele droge huid en vooral mijn benen. Nu is mij verteld dat cocosolie het beste is. Wie weet raad ?

Toegevoegd na 3 minuten:
Ik bedoel natuurlijk exstreem .

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mijn moeder helpt (HDH) ook wel helpt droge huid. En je voelt het meestal prikkelen op de plekken waar het droog was en anders zou sudocreme ook nog wel kunnen helpen Toegevoegd na 1 minuut: Maar u heeft het hier wel over extreem dus weet niet of het helpt.

Dure zalf van de huisarts (Calmurid met ureum) hielp niet, uiteindelijk uierzalf van Bogena gevonden: het antwoord op mijn dromen. Voor het slapen gaan insmeren en het werkt prima. Kokosolie was toch stukken minder. Te koop bij ... -het Kruidvat in 300ml en 700ml (ca. 4,50 en 7,95), fysieke winkel. -Bol.com (bron) N.B. Het merk Bogena is wel belangrijk, andere voldeden niet. Antwoord: Het beste is de uierzalf van Bogena. Bron: 3 x Bogena uierzalf 300gr 700gr en 5 kilo Bron2: verzendkosten €1,99 zijn te ontwijken

Bronnen:
http://www.metronieuws.nl/digitaal/2015/11...
https://www.bol.com/nl/p/bogena-uierzalf-7...

Ik heb zelf ook een erg droge huid, en wil niet teveel geld kwijt zijn aan de verzorging hiervan. Wat ik altijd doe en wat super goed werkt voor mij is tijdens het douchen olijfolie gebruiken op de droge huid, alsof het showergel is. Dit goed afspoelen en na het douchen je huid insmeren met vaseline. Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100