Hoe kan ik wakker blijven?

Hoe kan ik wakker blijven tijdens het zonnebaden? Ben meestal bang ik in slaap val en dat zal ik me erg verbranden. Ik kan wel mijn telefoon meenemen en het alarm zetten, alleen weet ik dan niet waar ik mijn telefoon moet laten, heb alleen een handdoek waar ik dan op lig, verder niks waar in hem in kan doen. Ik wil ook niet dat hij gestolen word.

Weet jij het antwoord?

/2500

neem een puzzelboekje mee en hou je zelf bezig, ipv alleen te gaan liggen. Neem een plastic tasje mee om het in te doen. :-)

Als je op/in de zonnebank ligt,vormt je lichaam altijd wel een holte,waar je GSM in past. Behalve als je er één uit het stenen tijdperk hebt,het z.g. model koelkast.

Rechtop blijven zitten .Mobiel in je hand klemmen

Koop zo'n alarm dingetje, waar een pinnetje in zit. Wanneer het pinnetje eruit getrokken wordt, gaat het alarm af. Bevestig je telefoon aan het pinnetje en het alarm aan je pols, been of iets dergelijks. Wanneer het dan gestolen wordt, ben je sowieso wakker :-D

dringk koffie

Zet het alarm van je mobieltje op bv 5 of 10 min, leg hem onder je handdoek waarop je ligt en ga lekker slapen. Eventueel zet je alleen het trilalarm aan, zodat niemand anders het alarm hoort.

Neem een red bull, of andere energy drink. Vraag aan het personeel of ze je om een bepaald tijdstip kunnen wekken/checken. Leg je mobiel/wekker onder je nek (in die holte). Ga samen met een vriend/vriendin en klets daar gezellig mee. Zet je stekker van de zonnebank ik een stekker die uitgaat na een bepaalde tijd (zie je veel bij lampen als men op vakantie gaat). Denk aan seks, daar krijg je adrealine van en houd je wakker.

Je kunt natuurlijk ook gewoon zo'n simpel kookwekkertje instellen op een bepaald tijdstip, b.v. een half uurtje. Dan weet je zeker dat je, als je toch in slaap valt, niet te lang zult slapen.

Lekker kopje Cappecino of koffie enz. Dan blijf je altijd lekker wakker :P

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100