Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kun je raspberry ketonen kopen?

Het liefst zo goedkoop mogelijk, zit er nog verschil in verschillende soorten enzo?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
2K
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Lees eens het volgende artikel voor je het gaat gebruiken.
http://www.fitsociety.nl/fatburners/raspberry-ketones/
Erna55
8 jaar geleden
http://www.menshealth.nl/Fitness/Waarschuwing!-Raspberry-Ketone-is-oplichting : Sinds enige tijd gebruikt een stel flessentrekkers de naam Men's Health om Rasberry Ketone aan de man te brengen. Je zou razendsnel afvallen van dit goedje, en wij als Men's Health zouden erachter staan. Uiteraard NIET waar. Men's Health distantieert zich van dit soort middelen en raadt eenieder sterk af om ze aan te schaffen. Op de redactie bereiken ons veel berichten van mensen die, dankzij het vertrouwen in onze goede naam, Raspberry Ketone besteld hebben, maar nooit geleverd hebben gekregen. Deze mensen zijn hun geld kwijt en slachtoffer van pure oplichting.
Erna55
8 jaar geleden
http://www.huffingtonpost.com/becky-hand/raspberry-ketones_b_2727943.html Nog meer informatie. Hopelijk zie je af van de aankoop.
Erna55
8 jaar geleden
In zeer kleine lettertjes op het etiket : Dit product is niet getest via dubbel blind onderzoek.
Het zou niet kunnen werken en/ of gevaarlijk kunnen zijn.
Het is niet aan te raden dit waarvoor dan ook te gebruiken. This information has not been evaluated by the U.S. Food and Drug Administration, nor has it gone through the rigorous double-blind studies required before a particular product can be deemed truly beneficial or potentially dangerous and prescribed in the treatment of any condition or disease.
Ritsuka
8 jaar geleden
http://examine.com/supplements/Raspberry%20Ketone
de effecten zijn alleen in vitro bewezen, en zijn tot nu toe nog niet bewezen in het menselijk lichaam

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

In de "koopjes"-drogisterij: http://www.koopjesdrogisterij.nl/search/index/ketone+burner?gclid=CO3I7J2JgMYCFafJtAods3wADg

In de superfoodmarket: http://www.superfoodmarkt.nl/afvallen/96-goldstar-raspberry-ketones-young-again-60-capsules.html

In de vitaminstore zijn ze momenteel afgeprijsd: https://www.vitaminstore.nl/sports/slank/vetverbranding/Innovitality-Raspberry-Ketonen-framboos-extract/P238938

Maar je kunt beter gewoon in de supermarkt een doosje verse (of ingevroren) frambozen kopen, waar lekker van kunt genieten. Het zijn gezonde vruchten, dat is veel beter dan dure capsules die op basis van dat fruit chemisch gemaakt zijn.
(Lees meer...)
Amadea
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding