MRI scan zonder wachttijd hoe krijg ik dat voor elkaar?

Ik wil zo snel mogelijk een MRI scan laten maken, maar je kan nooit gelijk terecht... hoe kan ik het voor de elkaar krijgen zodat ik wel direct onder de MRI kan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een spoedeisend probleem hebben - maar dat kies je natuurlijk niet zelf uit. Daarnaast kan het soms ontzettend lonen om even rond te bellen naar verschillende ziekenhuizen in de buurt: de wachttijden kunnen enorm uiteenlopen. Verder kun je ook je zorgverzekeraar bellen voor wachtlijstbemiddeling en om te vragen of zij een MRI-centrum of iets in die richting onder contract hebben waar jij naar alle waarschijnlijkheid snel terecht kunt. Overleg dit wel even goed met je specialist: sommige specialisten hebben liever dat je de MRI laat maken in "hun" ziekenhuis, vanwege de samenwerking met de radiologen. Ook administratief kan het lastig zijn, bijvoorbeeld als de ziekenhuizen hele verschillende computersystemen gebruiken.

Je kan binnen een dag terecht: http://www.prescan.nl/gerichte-mri-scan/overzicht Let op: Mogelijk mag je dat zelf gaan betalen, maar het kan ook dat het vergoed wordt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100