Hoe komt het dat iemand van een andere cultuur een andere lichaamsgeur heeft?

Nog even voor de duidelijkheid:
Dit is geen beledigende vraag!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ieder persoon heeft zijn eigen lichaamsgeur dus jij hebt ook een andere geur dan je moeder ,vader, broeder ,neef zuster of buurman enzovoort,dit is een belangrijk hulpmiddel voor moeders om hun eigen zuigeling te herkennen en om een partner te vinden al zijn de meeste geuren zo subtiel dat je ze niet kunt benoemen. De politie maakt er dankbaar gebruik van als men iemand moet opsporen met behulp van speurhonden.

Dat ligt over het algemeen aan het type eten wat ze tot zich nemen.

de manier van leven...

Verschillend voedsel, m.n. zaken als knoflook, maar ook wel/geen varkensvlees, rundervlees, geitenvlees etc. en hieraan gerelateerd verschillende commensale bacteriestammen.

Het voedsel dat ze tot zich nemen is vaak exotischer dan het onze en dat wasemen ze uit uit hun porïen.

wat je eet bepaald voor een groot deel hoe je ruikt... Chinezen vinden ons Nederlanders een beetje zurig ruiken, door alle zuivelproducten die we eten. (en zij niet)

Door de rotzooi die ze in hun haar smeren (kokosvet)

In andere culturen zijn er andere gebruiken, zo was het b.v. bij de Turkse familie waar ik tijdens mijn studie inwoonde, gebruikelijk om gasten uitgebreid de handen te besprenkelen met een soort eau de cologne die je de hele dag bleef ruiken. In andere culturen heb je ook andere 'modes' in verzorgingsproducten. Andere haarsmeerseltjes, talkpoeder, verzin het maar. Ook het gebruik van andere kruiden en etenswaren speelt een belangrijke rol.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100