Kunnen ontstekingsklachten in het thorax ´gebied ´stress gerelateerd zijn ( is een aantal dagen rust het beste medicijn )?

Deze pijnklachten zitten in arm,schouder,borstkas.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan zeker stress gerelateerd zijn. Rust is natuurlijk 1 ding. Maar geeft nog niet de oplossing. Het is alleen nog maar symptoom bestrijding. Op het moment dat je na de rustperiode verder gaat, wil je verder gaan op de voor jouw bekende wijze. Maar jouw bekende wijze is nu juist welke verkeerd is. Wat je gedaan hebt is hetgeen wat nu niet goed is voor je lichaam. Daar kom je vanzelf achter als je na de rustperiode weer verder gaat. Het komt uiteindelijk weer terug. Maar ook dat hoort erbij en is een leerproces. Je zult namelijk moeten zoeken naar datgeen wat je opslaat in dit gebied. Welke emoties, welke handelingen. En waarom hoopt het zich daar op. Hele moeilijke vragen die een hele lange periode vergen om te beantwoorden. Maar als je de kern kan aanpakken, is dit op de lange duur beter voor je. Helaas heeft niet iedereen het geduld. Dus jakkeren ze maar voort op de voor hun bekende wijze. Niet willen veranderen.

ik herken het wel als stress en 't zal zeker verminderen bij rust, alleen je moet 't probleem oplossen. En dus naar de huisarts. Deze kan je onderzoeken. Wij hier kunnen niet weten of er meer aan de hand is

Dat kan inderdaad. Door langdurig stress gaat het lichaam zich aanspannen en met name rondom nek en schouders. Rust is dringend nodig. Met wat hulp van een fysiotherapeut of osteopaat kunnen de klachten verminderen. Vermijdt zoveel mogelijk stress.

Ja dat kan. Problemen op geestelijk gebied (waaronder stress), kunnen zich wreken in lichamelijk klachten. Ying en Yang!

Alles wat we voelen kan stress gerelateerd zijn. Het beste medicijn is voor iedereen anders. Voor de zekerheid eerst naar de huisarts (al ben ikzelf iemand die niet meteen naar de huisarts rent).

We weten allemaal wat stress kan doen. Je kan rust nemen maar hoelang? Ga even langs de dokter. Het lijkt mij dat er misschien meer aan de hand is. Laat je het even weten?

Vertrouwen is goed, controle is beter. Laat checken bij huisarts. Specifiek oa geen opgezette lymfeklieren in hals en sleutelbeengebied. Ontstekingen in de thorax ontstaan niet zomaar door stress. Veelal zijn bacterieën en schimmels de oorzaak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100