Bestaan er echt mensen die geen gevoel hebben, of onderdrukken ze deze gewoon?

Sommige mensen trekken een heftige gebeurtenis aan, en sommige lijken er zo luchtig over te denken. Is dit dan geen gevoel hebben of stoer over komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Elk mens heeft gevoel, maar er zijn mensen die van nature niet gebonden zijn aan het gewone sociale gedrag. Sociopaten bijvoorbeeld kopiëren emoties (zoals Theodore Robert Bundy ooit zei). Zoals o.a. Sociopaten zijn er ook gewoon mensen die asociale trekken hebben. Deze hebben wel emoties maar die zijn naar zichzelf gericht. Een sociopaat heeft bijvoorbeeld geen berouw, maar voelt wel lust, haat en verliefdheid. Er wordt wel eens gezegd dat iemand geen emotie heeft, maar dat is niet zo. Iedereen heeft emotie, maar soms is die alleen op de eigen persoon gericht en op niemand anders. Als je vraagt om empathie dan is het een ander verhaal.

Er zijn mensen die inderdaad het gevoel niet uiten denk aan mensen met het syndroom van asperger en er zullen altijd mensen zijn die het niet uiten en meedragen in hun rugzak uiteindelijk houden ze dat niet vol en bestaat het gevaar dat men andere oplossingen zoekt door bv alcoholmisbruik e.d hoop dat je wat aan mijn antwoord heb en vergeet niet het tonen van gevoelens is menselijk dus je kunt van jezelf zeggen dat je een mens bent

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100