Ik ben verliefd op een jongen, maar ik durf niet meer. Wat moet ik doen?

De jongen in kwestie zit in mijn jaar en is even oud. Hij is heel aardig en heeft mijn msn gevraagd, waar ik diverse malen met hem heb gesproken. In het echt heb ik dit ook gedaan, maar toen werden we gestoord door zijn vrienden, die een verschrikkelijke hekel aan mij hebben (wederzijds). Nadat dit steeds vaker gebeurde ben ik gestopt met praten tegen hem, ook op msn. Hij spreekt mij ook nooit meer aan, hoewel hij vaak naar me staart. Ik ben echt verliefd op hem en al mijn hobby's, interesses en muziekstijlen matchen, maar zoals ik al zei: Ik durf niet meer.

Weet jij het antwoord?

/2500

spreek een keer met elkaar af zonder vrienden samen ergens naar toe gaan bijvoorbeeld bioscoop of ergens wat gaan drinken. en dan samen kletsen over van alles en nog wat Toegevoegd na 54 seconden: en natuurlijk ook over liefde

Als je niets meer durft, kom je nergens. Ik zou beginnen met weer via MSN met hem te praten, en dan wat later weer gewoon met direct contact. Dan proberen om er achter te komen wat hij over jou denkt en de rest gaat dan wel vanzelf.

Als je niet meer durft, dan raad ik je aan om het maar te vergeten... Als je het wel durft, dan spreek hem toch aan... Maar versier die jongen niet, hij moet jou versieren... Dat MOET altijd zo gaan... En als hij dat niet doet, moet je accepteren dat hij jou niet ziet zitten...

Jij bent gestopt met praten, ( eigenlijk door die vrienden van hem ) misschien begrijpt hij niet waarom je er ineens mee gestopt bent. Stap een keer op hem af, vraag of je een keer met hem kunt praten en geef hem dan dezelfde uitleg, zoals je hier ook hebt gedaan. Kom je er dan nog niet uit, LATEN GAAN want dan is hij jou niet waard.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100