Ik ben op straat gezet en kan geen hulp krijgen bij de steunpunten. Ik ben 19 jaar en kan geen kant op. Wat kan ik doen, waar kan ik terecht?

Heey hallotje ,

Ik ben kima en ben 19 jaar .ik ben door mijn vader op straat gezet in de nacht ben wel door de politie opgehaald maar naar half uur hebben ze me laten gaan .
Ben naar steunpunten geweest maar die willen of kunnen me niet helpen en politie kan verder ook niks voor me doen dus wat moet ik nu ??
Zit bij en lieve mevrouw maar die kende ik pas toen ik hier binnen liep (via een vriend ) maar kan niets en mevrouw heeft ook en leven natuurlijk en voel me niet op me gemak .. wil op eigen benen staan maar lukt me niet wat kan ik doen ???

Weet jij het antwoord?

/2500

ergens bij de gemeente:De gemeente heeft ook de zorgplicht voor zijn inwoners op het gebied van welzijn en sociale zaken. Daaronder valt o.m. het uitvoeren van de WWB, IOAW en IOAZ. De betreffende dienst wordt bijvoorbeeld sociale dienst genoemd, of Dienst Werk en Inkomen, of Servicepunt Werk en Inkomen. UWV en de gemeentelijke sociale diensten worden aangeduid als ketenpartners in de sociale zekerheid. Ze voeren het Algemeen Keten Overleg (AKO). Er is voor wat betreft werklozen samenwerking, en in grotere gemeenten vaak gezamenlijke huisvesting, Werkplein genaamd. Als Belg is deze vraag wat moeilijker te beantwoorden,maar daar er geen ander antwoord komt uit Nederland geef ik u dit.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_gemeente

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100