Volgens mij heeft er gistere iemand wat in m´n drankje gedaan. Weet iemand hier wat je dan voelt?

Ik was redelijk aangeschoten, ik zei dat ik naar huis wou gaan en ze zeiden dat ik niet moest gaan, ik kreeg nog 1 biertje, en besloot die alleen nog op te drinken en ineens was ik weg. Achteraf hoorde ik dat ik allemaal onzin uitkraamde, en toen ik eenmaal sliep was het alsof ik in een coma lag. Ik ga nooit meer alleen uit!

Weet jij het antwoord?

/2500

dat heb ik ook zo vaak gezegd ik drink nooit meer waarschijnlijk heb je gewoon teveel gedronken en ben je inderdaad in een soort coma geraakt of tewel comazuipen. Leer je grensen kennen en eet van tevoren goed voor dat je gaat stappen zoals melk of vette soep helpt goed als je gaat drinken Toegevoegd na 7 minuten: als je zeker wilt weten of je ghb hebt binnen gekregen kun je bloed laten prikken

GHB staat bij het grote publiek vooral bekend als een date rape drug. Het middel wordt wel gebruikt om de ander te verdoven. Het wordt bij het uitgaan onopvallend toegediend in een drankje waardoor het slachtoffer na inname snel slaperig en suf wordt en zich na het ontwaken ook vaak niet goed kan herinneren wat er is gebeurd. de rest van de informatie is ook niet gezellig bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/4-hydroxybutaanzuur Toegevoegd na 1 minuut: Ik wil je absoluut niet bang maken en je kent de verhalen rond GHB vast wel maar toch...

Je bent blijkbaar echt met de verkeerde groep gaan stappen. Zoals ik het lees, kende je de mensen waarmee je uitging niet goed. Het zou inderdaad goed kunnen dat je GHB hebt binnen gekregen. Verder weet ik niet wat er allemaal gebeurd is daarna, maar ik kan me voorstellen dat je je daar behoorlijk zorgen over maakt. Als je er zeker van wil zijn of je GHB hebt binnen gekregen, is het echter waarschijnlijk al te laat. "GHB is zeer kort aantoonbaar. Als men wil laten onderzoeken of men stiekem GHB toegediend heeft gekregen, moet voor alle zekerheid direct urine worden afgenomen. Plas direct na het voorval. Na enkele uren is het in de meeste gevallen al te laat. GHB is snel verdwenen. Het is in bloed maximaal 8 uur aantoonbaar en in urine maximaal 12 uur." Ga voortaan met mensen stappen die je goed kent, en die je vertrouwt, dan loop je veel minder risico.

Bronnen:
http://www.alcoholinfoteam.nl/drugscontrole.html

Ik vind het nogal vergezocht om gelijk over GHB te beginnen. Van "redelijk aangeschoten" naar stomdronken is maar klein stapje .. en van drank kun je wel degelijk stom lullen, de weg kwijt zijn net als je geheugen en daarna in comateuze slaap vallen. Als je G hebt gehad was je niet eens zelf thuisgekomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100