halllo!! weet iemand wat het beste helpt bij striemen op me buik ? weet dat het niet helemaal weg gaat maar wel minder kan worden

Weet jij het antwoord?

/2500

Sporten, veel sporten. Buikspieroefeningen en conditieoefeningen doen. Daarnaast proberen om rechtop te zitten, niet onderuit gezakt.

Crèmes behoren tot de meest gebruikte remedies om striae of striemen te verminderen. Hoewel we van deze producten geen mirakels mogen verwachten, dragen ze toch hun steentje bij tot het verminderen van het aspect van striae. De ingrediënten die we in dit artikel beschrijven, hebben hun werkzaamheid bewezen en kunnen dus aangewend worden in de strijd tegen striemen. Gebruik ze in combinatie met een goede massage. op de onderstaande link gaat het verhaal verder

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty...

Bio-oil smeren. Het ruikt lekker, is niet erg vet, en helpt tegen zwangersschapstriemen en ouderdomsvlekken (daar gebruik ik het voor, op m'n handen) Gewoon bij de drogist te krijgen, en niet zo duur als 'merk'-artikelen.

er is niet zoveel tegen te doen alleen goed insmeren en met de tijd vervagen de striemen wel .

Dagelijks met calendulazalf insmeren, ze verdwijnen niet volledig, maar met de tijd veminderen ze iets.

Wanneer je het jaren later wilt behandelen zal niks meer helpen. Maar doe je het als ze nog 'vers' zijn, dan werkt Koninginnegelei oftewel Royal Jelly het allerbeste. Er zitten stoffen in die littekenvorming tegen gaan. Wordt ook veel gebruikt na plastische chirurgie om de litteken zo mooi mogelijk te laten herstellen.

Je kunt het beste naar een huidtherapeut in een ziekenhuis gaan, er is een nieuwe methode om het voor een heel groot deel weg te halen. Soort van laseren.

Minder op de rug liggen,zal uiteindelijk helpen tegen nog meer striemen.

Veel sporten, veel smeren is erg leuk, vooral uitgevoerd door de juiste persoon, en je striemen gaan wel weg, maar niet sneller dan zonder smeren of sporten : ( Het is littekenweefsel. Daar is niets aan te doen zonder operatie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100