Wat is het gevaarlijkste voor de gezondheid van een mens?

Roken, teveel drinken, stress zijn dingen die iedereen wel weet denk ik. Maar zijn er ook factoren die veel gevaarlijker zijn en niet in het nieuws komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ook hier ga ik antwoorden met angst! Angst voor de angst is het gevaarlijkste voor de mens. Door angst ontstaan allerlei psychische kwalen wat weer tot allerlei fysieke klachten kan leiden. Maar angst kan nog veel meer veroorzaken. Bijvoorbeeld ons gedrag en karakter kan erdoor veranderen. Onze kijk op de samenleving op andere culturen, op geld op geluk, noem maar op.

Al het gif in onze levensmiddelen Toegevoegd na 7 minuten: En dat wordt ook nog eens in het nieuws en in reclames verkocht als gezond

Wat volgens mij niet vaak in het nieuws komt, is dat er mensen zijn die bewust onveilig willen vrijen met een persoon waarvan ze weten dat die aids heeft. Die mensen schijnen een kick van het risico te krijgen, maar het is natuurlijk wel levensgevaarlijk.

Een teveel van... You name it.. In principe is alles gevaarlijk voor de mens. Zelfs aan een huge hoeveelheid water kan men overlijden.

radioactieve straling, oorzaken van oa kanker, wat doodsoorzaak nummer 1 is in Nederland. En het kan ook afschuwelijke mutaties opleveren.

Wat beslist erg slecht is voor een mens is blijven hangen in een vergiftigende relatie. Waar stelselmatig ieder greintje zelfbewustzijn wordt onderuitgehaald, en je regelmatig op onvrijwillige wijze alle hoeken van de kamer ziet. En waar zó aan je rondgemanipuleerd is, dat je ervan overtuigd bent, dat het jóúw schuld is dat dit gebeurt - omdat je het er naar gemaakt hebt, doordat je.....(en vul dan maar in) Dit is erg gevaarlijk voor een mens, niet alleen voor je lichaam (dat spreekt eigenlijk vanzelf), maar vooral voor je geest. Om hiervan te genezen moet meer werk verzet worden, dan je je voor kunt stellen. Deze mensen zijn de meest 'kapotte' mensen die ik ken. Dit komt zelden in het nieuws, maar gebeurt véél vaker dan een 'normaal' mens zou denken.

Leven, zolang je niet geboren ben, heb je geen gezondheid klachten, en als je dood ben, heb je ze ook niet (meer).

Stoppen met ademhalen is volgens mij ook erg gevaarlijk.

Huiselijk geweld... Drugs.... Bijtgrage huisdieren.... ook zonlicht kan voor een aantal mensen gevaarlijk zijn.. Asbest.. Milieuvervuiling.. Nucleaire stralingen Nog meer opnoemen?? :-)

De mede mens.

Radio actieve straling van o.a. gsm, draadloos internet, antennes, electrische kabels. Bestrijdingsmiddelen op groenten Alle light producten

"Wat is het gevaarlijkste voor de gezondheid van een mens?" Het leven zelf; het leven is immers de brenger -van ongezonde ziektes, -van gevaarlijke omstandigheden, -van de scheppende- en vernietigende mens, -en bovenal van de dood...

Kanker heeft voor een groot deel te maken met hoe je leeft. Als je rookt, drinkt, niet beweegt, vet zoet zout eet, en dat alles tegelijk en veel dan vraag je er om.

Als er ergens een foutje wordt gemaakt en wij dan een atoombon op onze bol krijgen .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100