Is het werkelijkheid of een fabeltje, dat je van mastuberen doof wordt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is een broodje aapverhaal. Om jongeren tegen te houden. Lees hier; Misverstanden over masturbatie in het Westen Nog steeds circuleren er fabeltjes dat je van masturberen doof of blind kunt worden. Grote aantallen pubers zijn nog heden ten dage vooral door deze verhalen ten onrechte bang dat de ouders of anderen eenvoudig aan ze kunnen zien dat ze gemasturbeerd hebben.

Da's echt.

Yup, helemaal correct. Ik hoor geen steek...

nee ga daar maar niet vanuit als je doof wordt en je masturbeerd veel dan heeft je doofheid met iets anders te maken

Van masturberen wordt je gehoor juist beter daar je tijdens het uitoefenen hiervan extra goed luistert of er niet iemand aankomt die je kan betrappen.

Nuja... als je klaarkomt dan hebben je hersens rond de 0% activiteit. En dan hoor je vaak minder. Toegevoegd na 1 minuut: Het is denk ik even goed onderzocht als de fabel dat je, als je maar hard genoeg op iemands lichaamsopeningen, blaast diens ingewanden kan beschadigen.

Het is een fabeltje!

Een fabeltje. Mijn gehoor is juiste hardstikke goed

als dat waar zou zijn dan zouden er echt veeeeeeel meer mensen doof zijn , neeh das echt een fabeltje

denk eens na! Dan zouden alle mannen doof zijn.

Je wordt niet doof door masturberen, maar bij veel mensen is het zo dat je tijdens en na het orgasme even een druk in je oren voelt, dan lijkt het alsof je minder hoort. Is na een minuutje weer over.

Als je dat nu nog niet weet! Kun je het testen op je werk. Praat tegen iedereen heel zacht. En turf welke je kunnen horen getrouwd of niet getrouwd. Dan kom je een heel eind met je vraag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100