Bestaat Spiritisme?

Sommige mensen doe wel of ze met dode mensen contact kunnen hebben maar is dat echt zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dat is natuurlijk niet zo. Dode mensen kunnen geen contact opnemen, want die zijn hardstikke dood. Hoe zeer ik gelijk heb met deze stelling, kun je afmeten aan het aantal minduimpjes onder dit antwoord.

Jazeker, mij overkwam dat ook.. en ik weet inmiddels bij wie ik moet zijn om dat nog eens mee te maken..maar daar is hier op GV al zo vaak over gediscussieerd dat ik betwijfel of je veel reacties gaat krijgen en of je er werkelijk iets aan zult hebben...

Heel veel mensen zouden wel willen dat spiritisme bestaat. Dan is het evt nog mogelijk contact te leggen. Dat een overleden dierbare definitief weg is, is een ondraaglijke gedachte. Van deze wens maken sommige mensen misbruik via een techniek die cold reading heet.

Alles bestaat,maar slechts voor die mensen,die er in geloven.

Ja spiritisme bestaan, maar helaas zijn er ook veel mensen die er misbruik van maken. Vooral de mensen die er (veel) geld mee willen verdienen. Want waarom zou je een gave die zo mooi en puur willen gebruiken voor geld...? Dat rijmt niet met elkaar. De echt spiritisten zijn mensen die anderen hiermee helpen, zonder zelf in de spots te willen staan, en zeker niet om er over de gevoelens van anderen rijk mee te worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100