mijn litteken doet veel pijn weet iemand welk medicijn ik daarvoor kan gebruiken?

Ik heb een litteken het sinds een tijdje vaak pijnlijk, ik ga er binnenkort mee naar de plastische chirurg, maar ik heb er veel last van, ik kan op school niet meedoen met gym al 3 weken niet. Ook als ik het aanraak of laat staan iemand anders kan ik wel door de grond zakken van de pijn. Dit is uiterst iritant, paracetamol enzo werken niet, weet iemand iets wat effectief werkt zodat ik dit kan innemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Panadol en Ibuprofen willen bij mij wel werken als ik last heb van mijn litteken. Je kan ook aan je behandelend arts vragen wat hij daarvoor kan voorschrijven.

Neem contact op met je huisarts of dermatologe,die kan je een zalf met cortisone voorschrijven.Blijkbaar is de wonde ontstoken,het inspuiten van wat cortisone in het litteken kan spoedig helpen(eigen ervaring)Zou niet wachten tot bij de plastisch chirug,want weet niet als de wonde ontstoken is of hij u dan direct kan helpen.

Terug naar de arts die u behandeld heeft om raad te vragen. Bij een ontsteking zullen er andere middelen aan te pas komen dan bij bindweefsel vorming. Dit laatste komt vaak voor bij littekens.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100