Zijn inlegkruisjes slecht als je ongesteld bent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

"Slecht" is een beetje een vaag begrip, ze zullen niet slecht zijn voor je gezondheid maar wel voor je ondergoed en als je pech hebt ook voor je gewone broek. Inlegkruisjes (ik heb echt niet alle merken geprobeerd maar voor dit geldt voor vrijwel alle varianten die ik ooit heb gebruikt) lekken gewoon door! Een paar druppels vocht blijven er echt goed inhangen maar als je echt bloed verliest zie je de vlek meestal gelijk ook aan de onderkant verschijnen en even later ook in je ondergoed. Als je helemaal aan het eind van je menstruatie nog een beetje bruin spul verliest doen ze prima dienst maar voor dunner bloed niet, dat lekt er gewoon doorheen.

Nee , zolang jij regelmatig verschoont is er niets aan de hand Ik neem tenminste aan dat je geen ernstig bloedverlies hebt anders zou je geen inlegkruisje gebruiken tijdens je menstruatie

Nee, niet als je een inlegkruisje draagt dat ademend werkt, die hebben meestal een dunne plakstrip (Always heeft dit onder andere), dit is erg belangrijk. Ook een inlegkruisje moet je regelmatig verschonen. Kies als je menstruatie zwaarder wordt voor maandverband of tampons.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100