Er zit water in mijn oor, ik hoor het bewegen, hoe gaat het eruit?!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hoofd schuin opzij houden, aan de kant van het verstopte oor, en dan het hoofd snelle trillende bewegingen laten maken.

De kant van het oor omlaag houden, en met een wattenstaafje in je oor een rondje draaien. Hele grote kans dat je ervan af bent.

Wat bij mij altijd werkt is als je gaat slapen op de kant van et verstopte oor gaan liggen. Soms voel ik het na een paar minuten er uit komen lopen.

Je kunt het beste een gewoon plukje watten pakken en hier draai je een langwerpig puntje aan en dat steek je voorzichtig in je oor, dan trekt het water in het watje. Beslist nooit een wattenstokje gebruiken, want je kunt het altijd te ver in je oor duwen en zelfs het trommelvlies beschadigen. Ook loop je het risico eventueel oorsmeer verder het oor in te duwen dan kom je van de regen in de drup, want dan kun je slechter gaan horen en moet je oor dikwijls worden uitgespoten. Maar zoals hiervoor ook al wordt gezegd meestal loopt het water er vanzelf uit als je op dit oor gaat slapen en hoef je waarschijnlijk niets te doen.

Ik had dat ook had dat ook eens, ik had echt alles geprobeerd om het er uit te halen! Toen echt niets lukte ben ik maar gaan slapen. Maar de volgende dag zat het er nog in! Ik werd er echt spuugzat van! Uit eindenlijk is het bij mij vanzelf weg gegaan dus ik zou je niet druk maken en het gaat van zelf weg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100